Festői Duna-part
Festői Duna-part
Látkép a víztoronyról
Látkép a víztoronyról
Belvárosi kincsek
Belvárosi kincsek
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
Római kori fürdő
Római kori fürdő
Szoborpark
Szoborpark
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
Petőfi liget
Petőfi liget
Pentele híd
Pentele híd
Kortárs Művészeti Intézet
Kortárs Művészeti Intézet
Duna-part
Duna-part
Motorcsónak verseny
Motorcsónak verseny
Dózsa György tér
Dózsa György tér
Duna-parti sétány
Duna-parti sétány
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Molnár László Emlékpark
Molnár László Emlékpark
Sárkányhajózás
Sárkányhajózás
Koncert a Petőfi ligetben
Koncert a Petőfi ligetben
Római kori dombormű másolata
Római kori dombormű másolata
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Római Kőtár
Római Kőtár
Parázs-Varázs Családi hétvége
Parázs-Varázs Családi hétvége
Aratók c. szobor
Aratók c. szobor
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
previous következő

Minden idők legnagyobb fejlesztése valósult meg az OMSZ-nél az elmúlt években

Az elmúlt négy évben mintegy 20 milliárd forint állami és uniós forrást fordíthatott az Országos Mentőszolgálat a mentőautópark megújítására, új mentőautók és esetkocsik vásárlására.

2015. január 27.

Szirénapróba 2015. február 02-án, hétfőn

Minden hónap első hétfőjén szirénapróbával tesztelik a szakemberek a Monitoring és Lakossági Riasztó rendszert. Dunaújvárosban, a soron következő csökkentett üzemű (morgató) próba 2015. február 02-án, hétfőn, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság döntése alapján, 11:00 órakor lesz. A következő szöveget, illetve jelzést hallhatja a lakosság -szöveges rész: "Figyelem! Ez a lakossági tájékoztató és riasztórendszer akusztikus próbája 1,2,3,4,5 1,2,3,4,5" "Figyelem ez próba! Figyelem ez próba! Most a csökkentett üzemű próba jelét hallják! Most a csökkentett üzemű próba jelét hallják!". A szöveges részt követően azonnal a szirénajelzés lesz hallható: "Morgató próba" jelzés leadása.  A próba során alkalmazott jelzés első részében rövid ideig (6 másodperces időtartamban) mély tónusú felfutó hangjelzés, majd a jel lefutása következik. Szöveges rész: "A próbának vége! A próbának vége!" A jelzésekkel kapcsolatban a lakosságnak ezúttal sincs teendője. Ez a rendszer próbája. Amennyiben tájékozódni szeretnének, hogy egy lehetséges fennálló veszélyhelyzetben mi a teendő, további információkat olvashatnak az alábbi linkre kattintva (Ha megszólal a sziréna…): http://dunaujvaros.hu/katasztrofavedelem

2015. január 26.

A hónap diákjait köszöntötték

Hírkép: A hónap diákjait köszöntötték

Friedrichné Pethő Ilona polgármesteri kabinetvezető fogadta és köszöntötte a Polgármesteri Hivatal közgyűlési termében a hónap diákjait. A hónap diákjai tettek látogatást a Polgármesteri Hivatal közgyűlési termében, ahol Friedrichné Pethő Ilona polgármesteri kabinetvezető fogadta őket. Az Info Dunaújváros magazin által hirdetett verseny keretében a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok oklevélben részesültek, akik az ünnepségen meséltek a sikerekről, a versenyfeladatokról is.

2015. január 26.

Sikeres cégeket díjazott Varga Mihály

Hírkép: Sikeres cégeket díjazott Varga Mihály

Decemberben a hónap beruházója a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. lett, a hónap kis- és középvállalkozása elismerést a Meditop Gyógyszeripari Kft. nyerte, a hónap startup vállalkozása díjat pedig az oktatási játékokat készítő Codie kapta.

2015. január 26.

A kormány versenyképes ajánlatot nyújt a kistelepüléseken élőknek

A kormány a helyi infrastruktúra fejlesztésével versenyképes ajánlatot akar nyújtani a hátrányos térségek kistelepülésein élőknek – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a Csongrád megyei Földeákon.

2015. január 26.

Magyar Kultúra Napja – Pro Cultura Intercisae-díj

Hírkép: Magyar Kultúra Napja – Pro Cultura Intercisae-díj

Az önkormányzat döntése szerint a Parádi Duó, Móri Csaba, Moravecz Attila, valamint Kőszegi Károlyné érdemelte ki idén a közgyűlés által alapított „Pro Cultura Intercisae” Díjat. Dunaújváros MJV Közgyűlése által alapított „Pro Cultura Intercisae” Díj a kimagasló teljesítményt nyújtó alkotó- és előadóművészeknek, alkotó- és előadó-művészeti közösségeknek, és mindazon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik, vagy amelyek a város kultúrájáért hazai, illetve nemzetközi elismertségéért maradandót alkottak, illetve tettek.
Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése döntésének értelmében, az idei esztendőben a „Pro Cultura Intercisae” Díjat:
- a Parádi Duónak,
- Móri Csabának,
- Moravecz Attilának, valamint
- Kőszegi Károlynénak adományozta.

2015. január 23.

Péntektől látogatási tilalom a kórház fekvőbeteg osztályain

Az ÁNTSZ-től kapott tájékoztatás szerint az influenza figyelőszolgálat alapján az influenzaszerű megbetegedések száma a Szent Pantaleon Kórház térségében a harmadik hétre meghaladta a járványügyi küszöbértéket.

2015. január 22.

Csatlakozás az egészségügyi fórumhoz

Hírkép: Csatlakozás az egészségügyi fórumhoz

A közgyűlés első napirendjeként a képviselők arról szavaztak, hogy csatlakoznak az Egészségügyi Egyeztető Fórumhoz. Ez a szervezet az Országos Egészségügyi Fejlesztési Terv elvei és célkitűzései mentén a megyében létrejött egészségszakmai testület, melynek célja és feladata, hogy elősegítse a helyi alap- és szakellátáshoz kapcsolódó cselekvési programok kidolgozását. A közgyűlésen jelen volt Csernavölgyi István, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatója, az Egészségügyi Egyeztető Fórum elnöke. Elmondta, szükség van egy olyan fórumra, ahol a szakma és a közélet is egyeztethet.

2015. január 22.

JÓTÉKONY CÉLÚ ELŐADÁS CSENGÉÉRT!

Hírkép: JÓTÉKONY CÉLÚ ELŐADÁS CSENGÉÉRT!

A Csimborasszó Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. jótékonysági előadást szervez Fűrész Csengéért, aki 2014. november 1-jén tragikus körülmények között veszítette el édesanyját, nevelőapját és testvérét. Időpont: 2015. február 7. Helyszín: Dunaújváros, Dózsa MoziCentrum 2400 Dunaújváros, Dózsa György tér 1. Az esemény fővédnöke: Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere.

2015. január 23.

Ingyenes busz Budapestről Betuker István kiállításának megnyitójára

Hírkép: Ingyenes busz Budapestről Betuker István kiállításának megnyitójára

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet megfelelő igény esetén ingyenes buszt indít Budapestről Betuker István Érzelmi zsarolás című kiállításának megnyitójára. A megnyitó időpontja: 2015. január 30., péntek 18 óra
Helyszín: Kortárs Művészeti Intézet - Dunaújváros (Vasmű út 12.) A busz indulásának időpontja: 2015. január 30., péntek 16 óra Az indulás helye: Műcsarnok parkoló (1063 Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út 90.)
Visszaindulás Budapestre: 2015. január 30., péntek 21 óra. Regisztrálni e-mailben az icadunaujvaros@gmail.com, vagy telefonon 8-tól 16 óráig Janóné Szekeres Szilviánál a 06 25 412 220 / 16-os melléken 2015. január 27., kedd 16 óráig lehet. A kiállítás Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1538646289719795/

2015. január 23.

Intercisa Múzeum - februári programok

Belépő díjak: Állandó/Időszaki kiállítás: teljes és csoportos: 700Ft/fő, kedvezményes: 350Ft,  kedvezm. csop.: 350Ft/fő, családi jegyek (2 felnőtt és 1 vagy több gyerek): 1.400 Ft Látogatható: Keddtől péntekig 10.00 – 16.00 között Szombat – Vasárnap ZÁRVA TART A hónap első vasárnapján 14.00 – 18.00 között Hétfő szünnap A Római Kőtár és a Római Katonai Fürdő 2014. október 16.-tól ZÁRVA TART.

2015. január 22.

Nyílt Nap a Dunaújvárosi Főiskolán

Hírkép: Nyílt Nap a Dunaújvárosi Főiskolán

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a január 26-án 10 órakor kezdődő nyílt napra! Intézményi, képzési és tanszéki bemutatók, felvételi tájékoztató, rendhagyó fizika kísérletek, tv-stúdió és fotóstúdió bemutató, Campus-túra várja a látogatókat!

2015. január 22.

IV. Farsang Foci Kupa

Hírkép: IV. Farsang Foci Kupa

Március első napján focizni hívják a csapatokat a IV. Farsang foci kupára, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervez a Dunaújváros Sportcsarnokban. Immáron 4. alkalommal írják ki a Farsangi Foci kupát, melyre várják a csapatok jelentkezését. A kupa a Dunaújváros Sportcsarnok nagytermében lesz 2015. március 1-jén vasárnap. A rendezvény főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Zeusport Áruház Dunaújváros. A tornára összesen 12 csapat nevezését fogadják el, akiket két hatos csoportba sorolnak, a csoportmérkőzések után a legjobb nyolc csapat egyenes kiesésben folytatja a küzdelmeket, hogy elhódítsák a farsangi kupát. A IV. Farsangi kupa a "cipő+mez+labda=Focista" alcímet kapta, hiszen mi más kell egy játékoshoz és egy jó csapathoz?! Ezért is várják újra a sportolni vágyókat, hogy közösen legyenek részesei hagyományőrző rendezvénynek. A torna végezetével az első három helyezettet díjazásban részesítik, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt emlék serleggel ajándékozzuk meg. A Farsangi Kupa alatt 7-es rúgó versenyre hívják a csatárokat, melynek fődíja egy Zeus melegítő garnitúra lesz! A tavalyi bajnok a Danger FC csapata volt, akik nagy küzdelemben hódították el a kupát! Vajon idén megvédi -e  címét a Danger FC csapata, vagy új bajnokot avathatnak a Farsang kupán?! Ne habozz, jelentkezz, hiszen ami kell csak egy cipő+mez+labda és kész a FOCISTA!

2015. január 22.

Csepeli István fafaragó népi iparművész „Lélekvéső” című kiállítása

Hírkép: Csepeli István fafaragó népi iparművész „Lélekvéső” című kiállítása

Megnyitó: 2015. január 30. péntek, 16.30-kor Megnyitja: Dr. András Ferenc Phd, filozófus, egyetemi adjunktus (Pannon Egyetem, Veszprém) Közreműködik: Merengő Együttes Helyszín: Intercisa Múzeum II. emelet 2400 Dunaújváros, Városháza tér 4. Megtekinthető: 2015. január 30. – március 15. között Bővebb felvilágosítás kérhető a 25/411-315 és 25/408-970 telefonszámokon, illetve: E-mail: intercisamuz@gmail.com Web: www.dunaujvaros.tmmi.hu

2015. január 21.

VII. Zeus Senior Kupa

Hírkép: VII. Zeus Senior Kupa

Újra a focipályára invitálják az idősebb korosztályt, hiszen idén 2015. február 07-én szombaton a 40 év felettieknek szerveznek kispályás labdarúgó tornát a Dunaújváros Sportcsarnokban. A VII. Zeus Senior kupára igazi régi focistákat várnak, hiszen az elmúlt években is remek mérkőzéseket és pazar gólokat láthattak tőlük. A rendezvény támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Zeus Sportáruház Dunaújváros. Minden évben az első három helyezett kupával gazdagodik, valamint a legjobbakat különdíjjal ismerik el. A tornát állófogadással zárják. Fontos információ, hogy a tornára csak 6 csapat jelentkezését fogadják el nevezési sorrendben. Tehát várják azoknak a csapatoknak a jelentkezését, akik még nem érzik az idő múlását, vagyis 40 év felett is mindenük a labdarúgás!

2015. január 19.

PRO CULTURA INTERCISAE DÍJ átadás

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletével döntött a PRO CULTURA INTERCISAE DÍJ megalapításáról. A díj adományozható a kimagasló teljesítményt nyújtó alkotó- és előadóművészeknek, alkotó- és előadó-művészeti közösségeknek, és mindazon személyeknek és közösségeknek, akik vagy amelyek a város kultúrájáért, hazai, illetve nemzetközi elismertségéért maradandót alkottak, tettek. A díja(ka)t 2015. január 22-én, csütörtökön 18 órakor a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában Cserna Gábor polgármester adja át. A díjátadáson a Corridor Fagott Kvartett ad ünnepi koncertet! A rendezvény nyilvános, és ingyenes!

2015. január 16.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője (minden hónap második csütörtöki napján) 2015. február 12-én, csütörtökön, 15:30 óra és 16:30 óra között képviselői fogadóórát tart a Hild József Szakközépiskolában.

2015. január 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gál Roland a 4. vk. önkormányzati képviselője 2015. február 09-én hétfőn a képviselői fogadóóráján, 15:00 órától 16:00 óráig, várja az érdeklődőket a Petőfi Sándor Általános Iskolában.

2015. január 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Iván László, a 6. vk. önkormányzati képviselője február 09-én, hétfőn 17 órától a Vasvári Pál Általános Iskolában képviselői fogadóórát tart. (A képviselő úr ezt követő esedékes fogadóórájának időpontja: 2015. március 09. hétfő)

2015. január 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a 2. vk. lakóit, hogy Lőrinczi Konrád a 2. vk. önkormányzati képviselője 2015. február 05-én (csütörtökön), 17:00 órakor, a Polgármesteri Hivatal 9. emeleti, 915-ös képviselői irodában fogadóórát tart. (A képviselő úr a hónap minden első és harmadik csütörtöki napján fogadóórát tart, így az ezt követő esedékes fogadóórájának időpontja: 2015. február 19. csütörtök.)

2015. január 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gombos István az 1 vk. önkormányzati képviselője 2015. február 02-án, hétfőn 17:00 és 19:00 óra között képviselői fogadóórát tart Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

2015. január 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Sztankovics László a 8. vk. önkormányzati képviselője 2015. január 28-án, szerdán 17:00 – 18:00 óra között képviselői fogadóórát tart az Erdősor 41. sz. alatti irodában.

2015. január 7.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Tóth Kálmán, a 9. vk. önkormányzati képviselője, 2015. január 20-án, kedden 17:30 órától fogadóórát tart a Duna Menti Regionális Népfőiskolában (Jókai Mór u. 19.).

2015. január 7.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Izsák Máté az 5. vk. önkormányzati képviselője (minden hónap harmadik hétfőjén) 2015. január 19-én hétfőn 17:00 óra és 18:00 óra között képviselői fogadóórát tart a Dózsa György Általános Iskolában.

2015. január 7.

2014. szeptember 16-22-ig Európai Mobilitási Hét

Tervezett programok: 2014. 09. 16. kedd  „Hivatali Zöld Nap” Polgármesteri Hivatal 910 - 912-es Iroda és IX. emeleti tárgyaló (Betekinthetnek a hivatal „zöld” munkájába) 800-1600 óra között (10 fős csoportokban időpont egyeztetéssel) 2014. 09. 17. szerda „Ismeretterjesztő előadás” Polgármesteri Hivatal VII. emeleti tárgyaló 1300 órától kerül megrendezésre (vendégelőadónk: Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó) „A mi utcánk, a mi jövőnk, Dunaújváros környezeti állapota” A teremben 40 fő fér el egyszerre (előzetes bejelentkezést kérünk). További információért kattintson a tovább linkre!

2014. szeptember 8.

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2014. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében. A rendezvény keretén belül a Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal, Hatósági Igazgatósága Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály környezetvédelmi szakcsoportja a korábbi hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi takarítási akcióját „A mi utcánk, a mi jövőnk” érdekében.

2014. szeptember 5.

Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

Hírkép: Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2014. címmel tizenötödik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára.

2014. március 25.

Hasznos információk - Veszélyes hulladék begyűjtését végző cégek Dunaújvárosban

 

Név Cím/telefon Mit gyűjt Nyitva tartás
E-Elektra Zrt.

Papírgyári u. 36.

25/510-380

Elektronikai

hulladék

Hétköznap

7:00-15:00

Méhecske 97 Kft.

Verebély út 23.

25/411-736

Használt akkumulátor

Hétköznap

7:00-15:00

Dunaferr Ferromark Kft. Vasmű tér 1-3. Azbeszt hulladék, pala hulladék Egyeztetés telepvezetővel 25/583-650

A lejárt szavatosságú vagy megmaradt gyógyszereket Dunaújváros összes gyógyszertárában átveszik.

Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály

2014. március 20.

Hivatalunk újra megkapta az EMAS tanúsítványt

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalunk az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségtől 2014. január 13-ai keltezéssel újabb 3 évre megkapta az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer regisztrációs okiratát.

2014. február 5.

Autómentes Nap 2013

Mindenkit szeretettel várunk
2013. szeptember 19-én
a Vasvári Pál Általános Iskola előtti téren a Petőfi ligetben az

Európai Autómentes Napra

2013. szeptember 13.

Európai Mobilitási Hét 2013

Csatlakozva az Európai Unió és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felhívásához Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Főépítészi és Környezetvédelmi Osztálya, az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda közreműködésével megrendezi Dunaújvárosban az Európai Mobilitási Hetet, melyre mindenkit szeretettel várunk!

2013. szeptember 13.

Fontos határidők következnek!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága szeretné felhívni az adózók és könyvelőik figyelmét néhány fontosabb helyi iparűzési adót érintő bejelentési, bevallási határidőre.

2014. december 8.

Tisztelt Adózók!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a 23/2014. (XI.28.) önkormányzati rendeletével módosította az építményadóról szóló 57/2011. (XII.16.) önkormányzati rendeletét.

A módosítás főként az építményadó alkalmazott mértékeit érintette. (A rendelet szövege megtalálható az általános tudnivalók menüpontban.)

2014. december 8.

Tisztelt Érintettek!

A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (a továbbiakban: Htv.) 1. § (1) bekezdése felhatalmazza a települési önkormányzatok képviselő-testületeit arra, hogy illetékességi területükön az e törvényben nevesített helyi adókat vezessenek be.

Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlése e felhatalmazás alapján 2004. július 01. napjával bevezette az építményadót, melynek tárgyi hatálya kiterjed a nem lakás céljára szolgáló épületre, épületrészre, valamint a nem magánszemély tulajdonában lévő lakásra.

2014. december 8.

Tájékoztatás KATA adóalanyok részére

Tisztelt Adózók!

E tájékoztatóban a kisadózó vállalkozások tételes adója (továbbiakban KATA) hatálya alá tartozó adózók iparűzési adókötelezettségével kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, amelyet a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.) 39/B. § (3)-(10) bekezdése szabályoz.

2014. január 14.

Kata-alanyokra vonatkozó rendelkezések változásai

Tisztelt Érintettek!

A kisadózó vállalkozások iparűzési adókötelezettségét érintően 2014. január 1. napjától több pontban is változott a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (továbbiakban Htv.).

2013. december 10.

Közeleg az iparűzési adóelőleg feltöltés határideje

Tisztelt Vállalkozás!

Az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 2. számú melléklet II/A/2/c) pontja értelmében a társaságiadó-előlegnek az adóévi várható fizetendő adó összegére történő kiegészítésére kötelezett, naptári évvel azonos üzleti évet választó vállalkozónak a helyi iparűzési adóelőleget a várható éves fizetendő adó összegére az adóév december 20. napjáig kell kiegészítenie.

2013. december 10.

Építményadó mértékek változása 2013-tól

Tisztelt Adóalanyok!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2013. január 01-jétől változtak az építményadó alkalmazott mértékei.
Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának építményadóról szóló 57/2011. (XII.16.) önkormányzati rendelete alapján egyes adómértékek módosulnak. (A rendelet szövege megtalálható az általános tudnivalók menüpontban.) Adóhatóságunk a 2013. évtől fizetendő építményadó kötelezettségről az adózókat határozatban fogja értesíteni.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat Adóhatósága

2013. január 23.

Tájékoztató a súlyosan mozgáskorlátozottak gépjárműadó ügyeiben követendő eljárásokról

Tisztelt Ügyfelek!

2012. évben megváltozott a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI.29) Kormány rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet), így ennek következtében a súlyos mozgáskorlátozottság esetén adható gépjárműadómentesség/kedvezmény feltételrendszere is.

2013. január 23.

A belvárosi felújításokkal kapcsolatos információk
Közvilágítással kapcsolatos észrevételek

Együttműködés az együttnevelésért pályázat