Pentele híd
Pentele híd
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Római kori dombormű másolata
Római kori dombormű másolata
Molnár László Emlékpark
Molnár László Emlékpark
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
Aratók c. szobor
Aratók c. szobor
Petőfi liget
Petőfi liget
Koncert a Petőfi ligetben
Koncert a Petőfi ligetben
Duna-parti sétány
Duna-parti sétány
Sárkányhajózás
Sárkányhajózás
Duna-part
Duna-part
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Parázs-Varázs Családi hétvége
Parázs-Varázs Családi hétvége
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
Motorcsónak verseny
Motorcsónak verseny
Szoborpark
Szoborpark
Dózsa György tér
Dózsa György tér
Kortárs Művészeti Intézet
Kortárs Művészeti Intézet
Festői Duna-part
Festői Duna-part
Római Kőtár
Római Kőtár
Látkép a víztoronyról
Látkép a víztoronyról
Belvárosi kincsek
Belvárosi kincsek
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
Római kori fürdő
Római kori fürdő
previous következő

Októbertől új helyszínen a vásár!

2014. október 12-től vasárnaptól, a Papírgyári út 3. szám alatt található megújult Vásártéren fogadják a kilátogató vásárlókat az árusok!  Természetesen az eddig megszokott időpontok nem változnak, október 12-től csak a helyszín módosul, és azt követően (október 26., nov. 09., nov. 23., dec. 14., dec. 21.) már itt rendezik a vásárokat!

2014. szeptember 18.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága által hozott határozatok, mellyel a bizottság a polgármesteri, egyéni választókerületi, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának szavazólapjait jóváhagyta, 2014. szeptember 16-án 16,00 órakor - jogerőre emelkedtek. A szavazólap-minták megtekinthetők a Helyi Választási Irodán: Városháza tér 2., Polgármesteri Hivatal „B” épület - II. emelet 213-as tárgyaló.

 

2014. szeptember 18.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Hírkép: SAJTÓKÖZLEMÉNY

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv keretében indított Államreform Operatív Program-1.A.5-2013 kódszámú pályázaton fejlesztési forrást nyert. A támogatásból indított szervezetfejlesztési projekt részeként városunk lakosai körében közvélemény-kutatás is zajlik 2014. szeptember 08. és szeptember 19. között. Ennek keretében a polgárok közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségéről, igényeiről kívánunk képet alkotni, mivel az Önkormányzat a város polgárainak véleményét figyelembe véve kívánja a közszolgáltatásokat továbbfejleszteni.

2014. szeptember 17.

Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! - Dunaújváros ismét megmutatja értékeit!

Hírkép: Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! - Dunaújváros ismét megmutatja értékeit!

Szeptember 27-én, szombaton mindenkit várunk a megújult Városháza térre, ahol színvonalas műsorokkal, gyermekprogramokkal, gasztronómiai ínyencségekkel kedvezünk a kilátogatóknak! Az országos programhoz csatlakozott valamennyi településen, így Dunaújvárosban is, összehangolt tűzgyújtás színesíti a programkínálatot, mely tűz akkor lesz szép, és akkor lobog igazán, ha minél többen álljuk körül! Részletes programokért kattintson a tovább ikonra!

 

2014. szeptember 17.

ÁTADÁSÁHOZ KÖZELEDIK A DUNAÚJVÁROSI KÓRHÁZ ÚJ MŰTÉTI BLOKKJA

Projektlátogatáson vettek részt Dunaújváros és a városkörnyék háziorvosai ma a Szent Pantaleon Kórházban, ahol az átadás előtti utolsó simításokat végzik, és lassan minden orvostechnikai berendezés a helyére kerül az új műtéti blokkban.

2014. szeptember 17.

Felhívás a Duna-menti turisztikában érdekelt vállalkozásoknak!

A Magyar Limes Szövetség Dél Dunai-szakaszának vezetősége helyszíni egyeztetésre hívja a Duna-menti turisztikában érdekelt vállalkozások vezetőit a szolgáltatási kínálat feltérképezése és azokkal való gazdasági (szerződéses) kapcsolat előkészítése érdekében.

2014. szeptember 16.

Viszokai László újra a Bajnokok Ligájában!

Hírkép: Viszokai László újra a Bajnokok Ligájában!

Vad István személyében a héten ismét Bajnokok Ligája mérkőzést vezet egy magyar játékvezetői csapat. Ami azonban nekünk, dunaújvárosiaknak még fontosabb és szívet melengető, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának elnöke, Viszokai László lesz az egyik segítője a vezetőbírónak. Viszokai László már nem az első rangos nemzetközi feladatot kapja, és ahogy az újabb felkérés is mutatja, valószínűleg jól teszi a dolgát. A Bajnokok Ligája, 1. (csoport) fordulójában megrendezésre kerülő Galatasaray-Anderlecht mérkőzésen, 2014.09.16-án, 20:45-kor fog a sípjába fújni Vad István, a Türk Telekom Arenában, Isztambulban. A BL „D” jelű csoportjában egyébként nagy versenyfutás várható, hiszen az egyik legkiegyensúlyozottabb kvartettnek számít. A Galatasaray (török), az Anderlecht (belga), az Arsenal (angol) és a Dortmund (német) fémjelezte csoportban kiélezett küzdelmekre, izgalmas mérkőzésekre lehet számítani. Ezért is komoly elismerés és nagy megtiszteltetés az újabb feladat. Vad István stábja: Viszokai László (tartalék játékvezető), Albert István, Berettyán Péter, Szabó Sándor, Szabó Zsolt (asszisztensek). - DLSZ-

2014. szeptember 16.

Helyi Választási Bizottság tájékoztatása

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága 2014. szeptember 15-én ülést tartott, mely során a 2014. október 12-ére kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint nemzetiségi önkormányzati képviselők szavazólapjainak adattartalmát jóváhagyta. Az erről szóló határozatokat megtekinthetik a weboldal főoldalán lévő VÁLASZTÁSOK 2014 címre, vagy az alábbi linkre kattintva:http://dunaujvaros.hu/doc/8370. A jóváhagyott szavazólap-mintákat kizárólag személyesen van lehetőség megtekinteni az alábbi címen: Városháza tér 2., Polgármesteri Hivatal „B” épület - II. emelet 213-as tárgyaló.

2014. szeptember 15.

„Az I. világháború kitörése” című előadás

Az Intercisa Múzeum szeretettel vár minden kedves érdeklődőt „Az I. világháború kitörése” című előadására! Időpont: 2014. szeptember 26. péntek 17.00 óra. Előadók: A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézetének és Múzeumának munkatársai: Dr. Kovács Vilmos ezredes, Dr. Balla Tibor alezredes és Dr. Pollmann Ferenc tanácsos Helyszín: Intercisa Múzeum. II. emelet, előadó 2400 Dunaújváros, Városháza tér 4. Bővebb felvilágosítás kérhető a 25/411-315 és 25/408-970 telefonszámokon, illetve: Mail: intercisamuz@gmail.com Web: www.dunaujvaros.tmmi.hu

2014. szeptember 18.

Dunaújvárosi Őszi Futóverseny - Családi Futónap!

Hírkép: Dunaújvárosi Őszi Futóverseny - Családi Futónap!

A hagyományoknak megfelelően ősszel is várják a futás szerelmeseit! A Dunaújvárosi Őszi Futóverseny és Családi Futónap október 04-én szombaton 09 órakor kezdődik a Városháza téren! Rendező: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. A rendezvény fő támogatója: Decathlon Magyarország Kft. Versenybíróság elnöke: Kemenczei Anett Technikai elnök: Engyel László Helyszíne: Dunaújváros, Városháza tér (rajt-cél) Belváros és felső Duna-part.

2014. szeptember 18.

Míves Emberek Vására - Újdonságokkal készülnek!

Hírkép: Míves Emberek Vására - Újdonságokkal készülnek!

Hagyományaihoz híven a Míves Emberek Vására megkezdi harmadik évadát az MMK-ban! Az előző évadok során már megszokott időben, minden hónap 3. szombati napján, a nyári szünet után újra, régi és új kézművesekkel várják a város lakóit. Szeptembertől ismeretterjesztő programokat is kapcsolnak a vásárhoz. Szeptember 20-án 16 órától a papírmerítésről és annak technikájáról,történetéről tart előadást Hornyák Lajos. 17 órától egy "édes kedvencről" a mézről hallhatnak Balázs Zoltán tolmácsolásában. Az évad első vásárán a már megszokott termékek textilek, kerámiák,sajtok,ékszerek,festmények,horgolt termékek,hímzések,mézek mellett újdonságokra is rálelhetnek az ide látogatók. Mint például kézműves lekvárok, mézeskalácsok,gyermekjátékok,selyem festmények. Szeretettel várnak 9 és 18 óra között mindenkit aki a helyi értékeket és termékeket részesíti előnyben!
 

2014. szeptember 16.

Fészek – Kim Corbisier emlékkiállítása

Hírkép: Fészek – Kim Corbisier emlékkiállítása

A Pepper Art Projects a kortárs művészet támogatásáért, népszerűsítéséért dolgozik, hagyományosnak mondható utakon és újító projektekkel. A Pepper Art Projects személyes hangvételű kiállításra hívja az érdeklődőket, Kim Corbisier, a Fecskekirálynő egykori városába, Dunaújvárosba. Jelen kiállítás célja, hogy a tragikus hirtelenséggel, fiatalon elhunyt művész Kim Corbisier sokszínű tehetségéről átfogó válogatást mutasson be. A festmények és grafikák mellett szerepet kapnak a filmek, fotók és a zene is.

2014. szeptember 16.

DLSZ Szuperkupa döntő

Hírkép: DLSZ Szuperkupa döntő

A Lorántffy iskola műfüves pályáján rendezi meg első alkalommal a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Szuper Kupa döntőt, szeptember 18-án csütörtökön, 19 órai kezdettel. Az idei ZEUS-bajnok, vagyis a Dunaferr Vasas és a Dunaújváros Kupa-győztes River Plate csapatai mérkőznek meg egymással. A találkozót az Aranyhordó Étterem és Pálinkaház támogatja. A labdarúgó szövetség hagyományt kíván teremteni ezzel a hiánypótló rendezvénnyel, hiszen ez a párharc eddig nem szerepelt a városi kispályás küzdelmek repertoárjában. A tervek szerint minden évben úgy alakítják a ZEUS csoport bajnoki sorsolását, hogy a kiírt időpontban zökkenőmentesen megmérkőzhessenek az érintett csapatok. A DLSZ már el is készítette a Szuper Kupa döntő versenykiírását, melyet az érdeklődők megtekinthetnek (természetesen letölthető verzióban) a dlsz.hu oldalon. A két nagyszerű gárda mérkőzésén várhatóan nagy küzdelmet és remek gólokat láthatnak majd a kilátogatók.

2014. szeptember 16.

„Az eltemetett múlt – Bronzkori temető Kisapostagon” című kiállítás

Hírkép: „Az eltemetett múlt – Bronzkori temető Kisapostagon” című kiállítás

Az Intercisa Múzeum sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt „Az eltemetett múlt – Bronzkori temető Kisapostagon” című kiállítására! Megnyitó: 2014. szeptember 12., péntek 17.00 óra Megnyitja: Dr. Pásztor Emília régész, csillagász Helyszín: Intercisa Múzeum. I. emelet 2400 Dunaújváros, Városháza tér 4. Megtekinthető: 2014. szeptember 12. – október 12. között Bővebb felvilágosítás kérhető a 25/411-315 és 25/408-970 telefonszámokon, illetve: Mail: intercisamuz@gmail.com Web: www.dunaujvaros.tmmi.hu Kisapostag határában már a múlt század 30-as éveiben is folytak kisebb ásatások, de nagy felületet érintő, részletes feltárásra csak az M8-as autópálya építése kapcsán kerülhetett sor. 2004 nyarán a település határában megelőző feltárások zajlottak, az egyik a 6. sz. főút körforgójától nyugatra eső területen, Kisapostag-Kenderesen. A múzeumban megrendezett kiállítás az itt előkerült bronzkori temető leletanyagát mutatja be.

2014. szeptember 11.

Az Intercisa Múzeum vasárnap is nyitva!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Intercisa Múzeum szeptember 07-én vasárnap 14.00-18.00 között nyitva tart. A belépés INGYENES!

2014. szeptember 4.

Művészeti napok az MMK-ban

Hírkép: Művészeti napok az MMK-ban

"A Római városrész szociális célú városrehabilitációja" című projekt keretén belül három napos nyílt programsorozatban lehet részünk, 2014. szeptember 12- szeptember 14-ig. A program a Bona Vox Női Kar műsorával indul. Helyszín: MMK - Minden érdeklődőt szeretettel várnak! http://www.infodunaujvaros.hu/hir_olvas/permalink:muveszeti-napok-az-mmk-ban-2014-09-01-203034/

2014. szeptember 4.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gombos István az 1 vk. önkormányzati képviselője 2014. szeptember elsején (hétfőn) 17:00 és 19:00 óra között képviselői fogadóórát tart Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

2014. augusztus 28.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője 2014. szeptember 11-én csütörtökön, 15:30 óra és 16:30 óra között képviselői fogadóórát tart a Hild József Szakközépiskolában.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Pintér Tamás önkormányzati képviselő 2014. szeptember 10-én, szerdán 15-17 óráig képviselői fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1. emelet 124. irodában.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gál Roland a 4. vk. önkormányzati képviselője 2014. szeptember 08-án hétfőn 15:00 órától 16:00 óráig a Petőfi Sándor Általános Iskolában várja az érdeklődőket.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Cserni Béla a 3. vk. önkormányzati képviselője 2014. szeptember 08-án, hétfőn 17:00 és 19:00 óra között a Római körút 23. földszinti irodában képviselői fogadóórát tart.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Kismoni László a 6. vk. önkormányzati képviselője 2014. szeptember 03-án, szerdán 16 órától képviselői fogadóórát tart a Lorántffy Kollégiumban.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Pintér Tamás önkormányzati képviselő 2014. augusztus 27-én, szerdán 14-17 óráig képviselői fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1. emelet 124. irodában.

2014. augusztus 27.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gál Roland a 4. vk. önkormányzati képviselője minden héten hétfőn fogadóórát tart. 2014. augusztus 11-én, hétfőn 15:00 órától 16:00 óráig a Polgármesteri Hivatal 9. emeleti, 915-ös képviselői irodában várja az érdeklődő lakosságot!

2014. augusztus 7.

2014. szeptember 16-22-ig Európai Mobilitási Hét

Tervezett programok: 2014. 09. 16. kedd  „Hivatali Zöld Nap” Polgármesteri Hivatal 910 - 912-es Iroda és IX. emeleti tárgyaló (Betekinthetnek a hivatal „zöld” munkájába) 800-1600 óra között (10 fős csoportokban időpont egyeztetéssel) 2014. 09. 17. szerda „Ismeretterjesztő előadás” Polgármesteri Hivatal VII. emeleti tárgyaló 1300 órától kerül megrendezésre (vendégelőadónk: Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó) „A mi utcánk, a mi jövőnk, Dunaújváros környezeti állapota” A teremben 40 fő fér el egyszerre (előzetes bejelentkezést kérünk). További információért kattintson a tovább linkre!

2014. szeptember 8.

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2014. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében. A rendezvény keretén belül a Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal, Hatósági Igazgatósága Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály környezetvédelmi szakcsoportja a korábbi hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi takarítási akcióját „A mi utcánk, a mi jövőnk” érdekében.

2014. szeptember 5.

Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

Hírkép: Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2014. címmel tizenötödik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára.

2014. március 25.

Hasznos információk - Veszélyes hulladék begyűjtését végző cégek Dunaújvárosban

 

Név Cím/telefon Mit gyűjt Nyitva tartás
E-Elektra Zrt.

Papírgyári u. 36.

25/510-380

Elektronikai

hulladék

Hétköznap

7:00-15:00

Méhecske 97 Kft.

Verebély út 23.

25/411-736

Használt akkumulátor

Hétköznap

7:00-15:00

Dunaferr Ferromark Kft. Vasmű tér 1-3. Azbeszt hulladék, pala hulladék Egyeztetés telepvezetővel 25/583-650

A lejárt szavatosságú vagy megmaradt gyógyszereket Dunaújváros összes gyógyszertárában átveszik.

Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály

2014. március 20.

Hivatalunk újra megkapta az EMAS tanúsítványt

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalunk az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségtől 2014. január 13-ai keltezéssel újabb 3 évre megkapta az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer regisztrációs okiratát.

2014. február 5.

Autómentes Nap 2013

Mindenkit szeretettel várunk
2013. szeptember 19-én
a Vasvári Pál Általános Iskola előtti téren a Petőfi ligetben az

Európai Autómentes Napra

2013. szeptember 13.

Európai Mobilitási Hét 2013

Csatlakozva az Európai Unió és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felhívásához Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Főépítészi és Környezetvédelmi Osztálya, az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda közreműködésével megrendezi Dunaújvárosban az Európai Mobilitási Hetet, melyre mindenkit szeretettel várunk!

2013. szeptember 13.

Tájékoztatás KATA adóalanyok részére

Tisztelt Adózók!

E tájékoztatóban a kisadózó vállalkozások tételes adója (továbbiakban KATA) hatálya alá tartozó adózók iparűzési adókötelezettségével kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, amelyet a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.) 39/B. § (3)-(10) bekezdése szabályoz.

2014. január 14.

Kata-alanyokra vonatkozó rendelkezések változásai

Tisztelt Érintettek!

A kisadózó vállalkozások iparűzési adókötelezettségét érintően 2014. január 1. napjától több pontban is változott a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (továbbiakban Htv.).

2013. december 10.

Közeleg az iparűzési adóelőleg feltöltés határideje

Tisztelt Vállalkozás!

Az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 2. számú melléklet II/A/2/c) pontja értelmében a társaságiadó-előlegnek az adóévi várható fizetendő adó összegére történő kiegészítésére kötelezett, naptári évvel azonos üzleti évet választó vállalkozónak a helyi iparűzési adóelőleget a várható éves fizetendő adó összegére az adóév december 20. napjáig kell kiegészítenie.

2013. december 10.

Építményadó mértékek változása 2013-tól

Tisztelt Adóalanyok!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2013. január 01-jétől változtak az építményadó alkalmazott mértékei.
Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának építményadóról szóló 57/2011. (XII.16.) önkormányzati rendelete alapján egyes adómértékek módosulnak. (A rendelet szövege megtalálható az általános tudnivalók menüpontban.) Adóhatóságunk a 2013. évtől fizetendő építményadó kötelezettségről az adózókat határozatban fogja értesíteni.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat Adóhatósága

2013. január 23.

Tájékoztató a súlyosan mozgáskorlátozottak gépjárműadó ügyeiben követendő eljárásokról

Tisztelt Ügyfelek!

2012. évben megváltozott a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI.29) Kormány rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet), így ennek következtében a súlyos mozgáskorlátozottság esetén adható gépjárműadómentesség/kedvezmény feltételrendszere is.

2013. január 23.

A helyi adóztatás szabályainak változása 2012-től

Tisztelt Adózók!

Felhívjuk a szíves figyelmet arra, hogy 2012. évtől változtak a helyi adóztatás szabályai. A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.) módosítása következtében 2012. január 1. napjától szűkült az építményadó mentességek köre.

2013. január 23.

Az illetékfizetési kötelezettség változásai 2013-tól

Tisztelt Adózóink!

A fizetési kedvezményre (fizetés halasztás, adómérséklés) vonatkozó elsőfokú adóigazgatási eljárás magánszemélyek és egyéni vállalkozók számára illetékmentes lett. Az egyéb gazdálkodó szervezetek esetén azonban az illetékekről szóló 1990.évi XCIII. törvény 29. § (8) bekezdése alapján az illeték összege 10.000 Ft-ra emelkedett. Felhívjuk ugyanakkor a Tisztelt Adózók figyelmét, hogy a fizetési könnyítésre, adómérséklésre irányuló fellebbezés benyújtása továbbra is illetékköteles, mely magánszemélyek és egyéni vállalkozók esetében minimum 5.000 Ft, gazdálkodó szervezetek esetében minimum 15.000 Ft. 

Az adóhatósági eljárási illetékek mértékéről bővebb információt az Általános tudnivalók menüpontban kaphat.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat Adóhatósága

2013. január 23.

Lakáshoz, üdülőhöz tartozó gépjárműtároló építményadó kötelezettsége

Tisztelt Adóalanyok!

A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (továbbiakban: Htv.) 2009. évi változását követően a gépjárműtároló kikerült a lakások kiegészítő helyiségeinek a fogalomköréből, és mint önálló adótárgy adóztatandó.

2013. január 23.

A belvárosi felújításokkal kapcsolatos információk
Közvilágítással kapcsolatos észrevételek

Együttműködés az együttnevelésért pályázat