Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - aula
Parázs-Varázs Családi hétvége
Parázs-Varázs Családi hétvége
Festői Duna-part
Festői Duna-part
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Belvárosi kincsek
Belvárosi kincsek
Molnár László Emlékpark
Molnár László Emlékpark
Szoborpark
Szoborpark
Duna-parti sétány
Duna-parti sétány
Sárkányhajózás
Sárkányhajózás
Pentele híd
Pentele híd
Duna-part
Duna-part
Petőfi liget
Petőfi liget
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza
Kortárs Művészeti Intézet
Kortárs Művészeti Intézet
Motorcsónak verseny
Motorcsónak verseny
Dózsa György tér
Dózsa György tér
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
Bartók és Kodály a Petőfi ligetben
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Büszkék vagyunk sportolóinkra!
Római kori fürdő
Római kori fürdő
Római Kőtár
Római Kőtár
Látkép a víztoronyról
Látkép a víztoronyról
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
A Dunaújvárosi Főiskola látképe
Koncert a Petőfi ligetben
Koncert a Petőfi ligetben
Aratók c. szobor
Aratók c. szobor
Római kori dombormű másolata
Római kori dombormű másolata
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
Korsós lány szobra (Békás szökőkút)
previous következő

Pályaépítési munkák - Tájékoztatás

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2015. szeptember 14-től 2015. szeptember 20-ig Pusztaszabolcs – Dunaújváros vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt Pusztaszabolcs – Dunaújváros állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sötétített alappal megjelölt menetrend alapján. A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.

2015. szeptember 4.

Egy nemes cél szolgálatában - 25 éves a Jószolgálati Otthon

Hírkép: Egy nemes cél szolgálatában - 25 éves a Jószolgálati Otthon

Fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepelte csütörtökön a dunaújvárosi Jószolgálati Otthon a Bartók Kamaraszínház nagytermében. Ünnep, öröm, megható pillanatok. Az est során az önkéntesek műsorai mellett fellépett még Suplicz Mihály, aki három társával adott elő egy mesejátékot. A No Control Dance Club szintén tiszteletét tette műsorával ezen a jeles évfordulón. A gárdonyis diákok is előadták műsorukat, de az est legszebb pillnata talán mégis az volt, mikor a Jószolgálati Otthon lakó a Valahol Európában című musicalből adtak elő részletet. A szép évforduló alkalmából köszöntötték a 25 éve az intézményben dolgozó kollégákat: Kecskés Rózsát és Ruppertné Koczka Erikát. http://dunaujvaros.com/hirek/201509/egy_nemes_cel_szolgalataban_25_eves_...

2015. szeptember 4.

Megnyílt az enyingi kormányablak

Hírkép: Megnyílt az enyingi kormányablak

Enyingen, a Batthyány-kastély felújított szárnyában adta át a Fejér Megyei Kormányhivatal hetedik kormányablakát dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és dr. Simon László kormánymegbízott szeptember 3-án. Az esztendő végétől már 11 integrált ügyfélszolgálat áll Fejérben az emberek rendelkezésére, széles körű közigatási szolgáltatásokkal.

2015. szeptember 4.

Nyárbúcsúztató a Városháza téren

Hírkép: Nyárbúcsúztató a Városháza téren

A hétvégi Nyárbúcsúztató rendezvényről tartott sajtótájékoztatót ma délután Cserna Gábor, városunk polgármestere és Mórocz Erika, a városi Tourinform Iroda vezetője. Cserna Gábor elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy egyre több rendezvény van a városban legyenek azok önkormányzati, vagy vállalati, civil szervezeti rendezésűek. A Nyárbúcsúztató a városi nagyrendezvények sorába tartozik, melyet idén rendeznek meg második alkalommal. A polgármester elmondta, hogy az önkormányzat hárommillió forinttal támogatja a két napos programsorozatot, melyet idén már a megújult Városháza téren rendeznek mely, mely jóval nagyobb befogadóképességű és természeténél fogva a legalkalmasabb ilyen típusú rendezvények lebonyolítására. http://dunaujvaros.com/hirek/201509/nyarbucsuztato_a_varoshaza_teren

2015. szeptember 3.

Hétfőtől folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése

A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai szeptember 7-étől, hétfőtől folytatják a parlagfüves területek helikopteres felderítését. Ennek kapcsán sor kerül a már ellenőrzött területek bizonyos részeinek utóellenőrzésére, illetve a megye északi felének azon részeinek ellenőrzésére, ahol az idén még nem volt légi felderítés.

2015. szeptember 3.

Az Intercisa Múzeum vasárnap is nyitva lesz!

Hírkép: Az Intercisa Múzeum vasárnap is nyitva lesz!

Az Intercisa Múzeum tájékoztatja az érdeklődőket, hogy szeptember 06-án, vasárnap is nyitva tart 14.00 óra és 18.00 óra között. A belépés ingyenes!

2015. szeptember 3.

Hangos üzemű (teljeskörű) szirénapróba szeptember 07-én, hétfőn!

Minden hónap első hétfőjén szirénapróbával tesztelik a szakemberek a Monitoring és Lakossági Riasztó rendszert. Dunaújvárosban, a soron következő hangos üzemű, teljeskörű próbára 2015. szeptember 07-én hétfőn, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság döntése alapján, 11:00 órakor kerül sor. A havi rendszerességgel tartott csökkentett üzemű próbához képest, most úgy fognak megszólni a szirénák, mintha éles katasztrófahelyzet lenne, melynek kapcsán a „Katasztrófariadó” és a „Riadó elmúlt” jelek kerülnek leadásra az előző évekhez hasonlóan. A szirénák megszólalása ezekben az időpontokban csak a rendszer próbája, tehát a lakosságnak semmiféle teendője nincs. Kérjük a városlakók megértését, mivel a szirénák gyakoribb ellenőrzése, üzempróbája a lakosság biztonsága érdekében történik. Amennyiben tájékozódni szeretnének, hogy egy lehetséges fennálló veszélyhelyzetben mi a teendő, további információkat olvashatnak az alábbi linkre kattintva (Ha megszólal a sziréna…): http://dunaujvaros.hu/katasztrofavedelem

2015. szeptember 3.

Újabb taggal bővült a szépkorúak tábora

Hírkép: Újabb taggal bővült a szépkorúak tábora

Újabb taggal bővült a dunaújvárosi szépkorúak tábora, ugyanis 90. születésnapja alkalmából, az önkormányzat nevében Gombos István, humán alpolgármester köszöntötte otthonában Katona Istvánnét. http://dunaujvaros.com/hirek/201509/ujabb_taggal_bovult_a_szepkoruak_tabora

2015. szeptember 2.

Nyárbúcsúztató

Hírkép: Nyárbúcsúztató

2015 szeptemberében kétnapos programmal készül a város a Nyárbúcsúztató Buli rendezvény égisze alatt, melyet önkormányzatunk megbízásából a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft. rendez idén második alkalommal. Az első napon, most pénteken a Városháza téren 18 órától (ekkortól lehet elfoglalni a helyeket érkezi sorrendben) óriáskivetítő előtt szurkolhatunk a Magyarország-Románia meccs közvetítése során! A második napon, azaz szombaton már 9 órától programok várják a kicsiket és nagyokat a Városháza téren, egy sokkal nagyobb területen, mint tavaly, hiszen az elmúlt évben a mozi előtt találkozhattunk. Helyi és országosan is ismert előadók, ingyenes gyermekprogramok, dunaújvárosi és környékbeli kitelepülők portékái várják a látogatókat! Részletek a mellékelt plakáton!

2015. szeptember 3.

LIGETZÁRÓ - ÉVADNYITÓ PIKNIK 2015.

Hírkép: LIGETZÁRÓ - ÉVADNYITÓ PIKNIK 2015.

Maszkura és a Tücsökraj koncertjével egy rövid időre elcsendesedett a liget. Lebarnultan, kipihenve várunk mindenkit vissza augusztus 29-én a LIGETZÁRÓ-ÉVADNYITÓ PIKNIKRE, ahol a gyerekelőadással, koncertekkel köszöntjük az új évadot.

2015. augusztus 27.

I. Szent István Sportos ünnepség 2015

Hírkép: I. Szent István Sportos ünnepség 2015

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata idén, 2015. augusztus 20-án csütörtökön megrendezi az I. Szent István VIII. Strandfoci, Strandkézi, Strandröplabda kupát valamint ügyességi versenyeket.  A rendezvénynek a csodálatos Szalki - sziget ad otthont, árulta el Petrás Gábor a városi nagy rendezvények munkacsoportjának sportért felelős rendezője.

2015. augusztus 17.

Hooligans és Vastag Tamás koncert Agárdon!

Hírkép: Hooligans és Vastag Tamás koncert Agárdon!

2015. augusztus 15-én, szombaton Hooligans és Vastag Tamás koncerttel várják a közönséget az Agárdi Popstrandon! Kapunyitás: 19.00 órakor! A belépőjegy 3000 Ft, de a dunaújvárosi polgárok a lakcímkártya felmutatásával féláron válthatják meg a belépőt.

2015. augusztus 12.

Augusztális idén is!

Hírkép: Augusztális idén is!

Augusztus 19-én, szerdán a Fúvószenekarok és Mazsorettek XIX. Nemzetközi Találkozójával indul az idei Augusztális programsorozat! A szervezők ezúttal is színes programkínálattal várják a kilátogatókat, részleteket a csatolt plakáton olvashatnak!

2015. augusztus 10.

Ismertették az állami ünnep programjait

Hírkép: Ismertették az állami ünnep programjait

A budapesti Kossuth téri honvédtisztavatás után augusztus 20-án az idén is lesz parlamenti nyílt nap, Magyar ízek utcája, a Várkert Bazárnál pedig egész nap családi programokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket. A szokásokhoz híven aratómenetet tartanak, megrendezik a Szent Jobb-körmenetet és az ünnepi programokat tűzijáték zárja. http://www.kormany.hu/hu/honvedelmi-miniszterium/hirek/ismertettek-az-al...

2015. augusztus 5.

Petőfi Művészeti Liget ezen a héten is!

Hírkép: Petőfi Művészeti Liget ezen a héten is!

BILL MANHOFF, BAGOLY ÉS CICA a színházteremben ;BALOGH GYULA JR. QUARTET – FEAT. ELEK ISTVÁN a Művész-teraszon ; vasárnap pedig ÚTI LEVELEK Csadi Zoltán tolmácsolásában a zenepavilonban! Július 29-én a JOLLY JACKERS lemezbemutató koncertjét láthatja a közönség, majd július 31-én pénteken 20 órakor a szabadtéri színpadon MASZKURA ÉS A TÜCSÖKRAJ ad koncertet!

2015. július 20.

IV. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Hírkép: IV. Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokság

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára, az alábbi felhívással fordul a labdarúgó csapatokhoz: "A nyári hőségben is a focipályára hívjuk az amatőr labdarúgó csapatokat, hogy lehetőségük legyen a csapatépítésre és a testmozgásra. A Decathlon bajnokságra 8 csapat nevezését fogadjuk el, akik bajnoki rendszerben küzdenek meg a helyezésekért. A mérkőzések csütörtökön és pénteken az esti órákban lesznek a Lorántffy Sportpályán, ahová várjuk a kilátogatókat, szurkolókat. A bajnokság érdekessége, hogy a csapatok 5 fő próbajátékossal indulhatnak a bajnokságnak, így lesz alkalmuk kipróbálni és beépíteni az új játékosokat is a csapatba. Természetesen a bajnokság végén a legjobbakat díjazásban részesítjük, hogy elismerjük eredményüket, tehetségüket! Várunk benneteket is a IV. Decathlon Nyári Bajnokságban, mert ha nyár, akkor is FOCI! Jelentkezni a +36 70 616 59 41 telefonszámon lehet vagy a szövetség irodájában!"

2015. július 9.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Izsák Máté az 5. vk. önkormányzati képviselője (minden hónap harmadik hétfőjén) 2015. szeptember 21-én, hétfőn 17:00 óra és 18:00 óra között képviselői fogadóórát tart a Dózsa György Általános Iskolában.

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Tóth Kálmán, a 9. vk. önkormányzati képviselője, 2015. szeptember 15-én, kedden 17:30 órától fogadóórát tart az Arany János Általános Iskolában (Március 15. tér 5.).

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gál Roland a 4. vk. önkormányzati képviselője 2015. szeptember 14-én, valamint szeptember 28-án hétfőn, 15:00 órától 16:00 óráig várja az érdeklődőket képviselői fogadóóráján a Petőfi Sándor Általános Iskolában.

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Iván László, a 6. vk. önkormányzati képviselője egy napon és két időpontban, azaz szeptember 14-én hétfőn 16:00 órától a Vasvári Pál Általános Iskolában tart képviselői fogadóórát, valamint ugyanezen a napon, de 17:00 órától a Technikum városrészben az Esze Tamás u. 13. szám alatti irodában várja az érdeklődő lakosságot!

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Nagy Zoltánné, a 7 vk. önkormányzati képviselője (minden hónap második csütörtöki napján) 2015. szeptember 10-én, csütörtökön, 15:30 óra és 16:30 óra között képviselői fogadóórát tart a Hild József Szakközépiskolában.

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Pintér Tamás önkormányzati képviselő 2015. szeptember 09-én, szerdán 16 órától 18 óráig képviselői fogadóórát tart a Vasmű út 41. 1. emelet 124. irodában.  

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a 2. vk lakóit, hogy Lőrinczi Konrád a 2. vk. önkormányzati képviselője 2015. szeptember 03-án (csütörtökön), 17:00 órakor, a Polgármesteri Hivatal  9. emeleti, 915-ös képviselői irodában fogadóórát tart. (A képviselő úr a hónap minden első és harmadik csütörtöki napján fogadóórát tart, így az ezt követő esedékes fogadóórájának időpontja: 2015. szeptember 17. csütörtök.)

2015. augusztus 26.

Képviselői fogadóóra

Hírkép: Képviselői fogadóóra

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Gombos István az 1 vk. önkormányzati képviselője 2015. szeptember 07-én, hétfőn 17:00 és 19:00 óra között képviselői fogadóórát tart a Móricz Zsigmond Általános Iskolában.

2015. augusztus 26.

Virágosítási Versenyfelhívás

Hírkép: Virágosítási Versenyfelhívás

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2015.” címmel tizenhatodik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára. A következő 6 kategóriában lehet nevezni: A legszebb közterületi lakossági előkert ; A legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély ; A legszebb lakosság által virágosított erkély ; A legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat ; A legszebb családi házas előkert ; A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat.

2015. május 26.

TeSzedd 2015.

Hírkép: TeSzedd 2015.

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága idén az ötödik alkalommal szervezte és bonyolította le a "TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2015." elnevezésű országos hulladékgyűjtési akciót. Az idei évben is részt vettek a TeSzedd akcióban a Polgármesteri Hivatal környezetvédelmi-, és főépítészi csoport munkatársai. A Szalki-szigeten takarítottak és 14 zsák szemetet gyűjtöttek össze.

2015. május 21.

Hasznos információk - Veszélyes hulladék begyűjtését végző cégek Dunaújvárosban

Név Cím/telefon Mit gyűjt Nyitva tartás
E-Elektra Zrt.

Papírgyári u. 36.

25/510-380

Elektronikai

hulladék

Hétköznap

7:00-15:00

Méhecske 97 Kft.

Verebély út 23.

25/411-736

Használt akkumulátor

Hétköznap

7:00-15:00

Dunaferr Ferromark Kft. Vasmű tér 1-3. Azbeszt hulladék, pala hulladék Egyeztetés telepvezetővel 25/583-650

A lejárt szavatosságú vagy megmaradt gyógyszereket Dunaújváros összes gyógyszertárában átveszik.

Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály

2015. január 1.

2014. szeptember 16-22-ig Európai Mobilitási Hét

Tervezett programok: 2014. 09. 16. kedd  „Hivatali Zöld Nap” Polgármesteri Hivatal 910 - 912-es Iroda és IX. emeleti tárgyaló (Betekinthetnek a hivatal „zöld” munkájába) 800-1600 óra között (10 fős csoportokban időpont egyeztetéssel) 2014. 09. 17. szerda „Ismeretterjesztő előadás” Polgármesteri Hivatal VII. emeleti tárgyaló 1300 órától kerül megrendezésre (vendégelőadónk: Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó) „A mi utcánk, a mi jövőnk, Dunaújváros környezeti állapota” A teremben 40 fő fér el egyszerre (előzetes bejelentkezést kérünk). További információért kattintson a tovább linkre!

2014. szeptember 8.

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2014. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében. A rendezvény keretén belül a Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal, Hatósági Igazgatósága Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály környezetvédelmi szakcsoportja a korábbi hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi takarítási akcióját „A mi utcánk, a mi jövőnk” érdekében.

2014. szeptember 5.

Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

Hírkép: Virágos Dunaújvárosért Verseny 2014.

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2014. címmel tizenötödik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára.

2014. március 25.

Hivatalunk újra megkapta az EMAS tanúsítványt

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatalunk az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőségtől 2014. január 13-ai keltezéssel újabb 3 évre megkapta az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer regisztrációs okiratát.

2014. február 5.

Fontos határidők következnek!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzati Adóhatósága szeretné felhívni az adózók és könyvelőik figyelmét néhány fontosabb helyi iparűzési adót érintő bejelentési, bevallási határidőre.

2014. december 8.

Tisztelt Adózók!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a 23/2014. (XI.28.) önkormányzati rendeletével módosította az építményadóról szóló 57/2011. (XII.16.) önkormányzati rendeletét.

A módosítás főként az építményadó alkalmazott mértékeit érintette. (A rendelet szövege megtalálható az általános tudnivalók menüpontban.)

2014. december 8.

Tisztelt Érintettek!

A helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (a továbbiakban: Htv.) 1. § (1) bekezdése felhatalmazza a települési önkormányzatok képviselő-testületeit arra, hogy illetékességi területükön az e törvényben nevesített helyi adókat vezessenek be.

Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlése e felhatalmazás alapján 2004. július 01. napjával bevezette az építményadót, melynek tárgyi hatálya kiterjed a nem lakás céljára szolgáló épületre, épületrészre, valamint a nem magánszemély tulajdonában lévő lakásra.

2014. december 8.

Tájékoztatás KATA adóalanyok részére

Tisztelt Adózók!

E tájékoztatóban a kisadózó vállalkozások tételes adója (továbbiakban KATA) hatálya alá tartozó adózók iparűzési adókötelezettségével kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze, amelyet a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.) 39/B. § (3)-(10) bekezdése szabályoz.

2014. január 14.

Kata-alanyokra vonatkozó rendelkezések változásai

Tisztelt Érintettek!

A kisadózó vállalkozások iparűzési adókötelezettségét érintően 2014. január 1. napjától több pontban is változott a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (továbbiakban Htv.).

2013. december 10.

Közeleg az iparűzési adóelőleg feltöltés határideje

Tisztelt Vállalkozás!

Az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 2. számú melléklet II/A/2/c) pontja értelmében a társaságiadó-előlegnek az adóévi várható fizetendő adó összegére történő kiegészítésére kötelezett, naptári évvel azonos üzleti évet választó vállalkozónak a helyi iparűzési adóelőleget a várható éves fizetendő adó összegére az adóév december 20. napjáig kell kiegészítenie.

2013. december 10.

Építményadó mértékek változása 2013-tól

Tisztelt Adóalanyok!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2013. január 01-jétől változtak az építményadó alkalmazott mértékei.
Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának építményadóról szóló 57/2011. (XII.16.) önkormányzati rendelete alapján egyes adómértékek módosulnak. (A rendelet szövege megtalálható az általános tudnivalók menüpontban.) Adóhatóságunk a 2013. évtől fizetendő építményadó kötelezettségről az adózókat határozatban fogja értesíteni.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat Adóhatósága

2013. január 23.

Tájékoztató a súlyosan mozgáskorlátozottak gépjárműadó ügyeiben követendő eljárásokról

Tisztelt Ügyfelek!

2012. évben megváltozott a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI.29) Kormány rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet), így ennek következtében a súlyos mozgáskorlátozottság esetén adható gépjárműadómentesség/kedvezmény feltételrendszere is.

2013. január 23.

A belvárosi felújításokkal kapcsolatos információk
Közvilágítással kapcsolatos észrevételek

Együttműködés az együttnevelésért pályázat