fő tartalom

Virágosítási Versenyfelhívás

Hírkép: Virágosítási Versenyfelhívás

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2015.” címmel tizenhatodik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára. A következő 6 kategóriában lehet nevezni: A legszebb közterületi lakossági előkert ; A legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély ; A legszebb lakosság által virágosított erkély ; A legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat ; A legszebb családi házas előkert ; A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat.

Virágosítási Versenyfelhívás

A gazdasági és területfejlesztési bizottság egyetértésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármestere városunk települési környezetvédelmi programja valamint az EMAS Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési rendszer feladatainak és célkitűzéseinek megvalósítására érdekében „Virágos Dunaújvárosért 2015.” címmel tizenhatodik alkalommal versenyt ír ki a dunaújvárosi lakosság számára.

A következő 6 kategóriában lehet nevezni:

A legszebb közterületi lakossági előkert

A legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély

A legszebb lakosság által virágosított erkély

A legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat

A legszebb családi házas előkert

A legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat

A különböző kategóriákban az első 3 helyezettet díjazzuk. Több színvonalas virágosított helyszín esetén különdíjakat adunk ki. A benevezéshez csatolni kell legalább egy db fényképet a virágosított részről (elektronikusan is beküldhető). Egy virágosított helyszínre csak egy pályázat nyújtható be! Az azonos helyszínre beérkezett több pályázatot egyként kezeljük.

A versenyre mindenki csak a saját nevében jelentkezhet, melyet sajátkezű aláírásával igazol.

A nevezéseket, nevezési lapon kell benyújtani, amelyek átvehetők, a polgármesteri hivatal Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztályon (hétfőn, szerdán 8.00 – 16.00 óráig, pénteken 8.00 – 12.00 óráig), valamint elektronikus formában letölthető a www.dunaujvaros.hu honlapról. (a hír melléklete)

A pályázatokat az alábbi címre kell beküldeni vagy személyesen benyújtani:

Cím:   Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály

Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó környezetvédelmi vezető-főtanácsosnak

            2401 Dunaújváros, Városháza tér 1. "A" épület 9. emelet 910. - 912. iroda

            E-mail: kornyved@pmh.dunanet.hu

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus. 3. (a pályázat beérkezésének napja)

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2015. október vége

Csatolmány
nevezesi_lap.doc
  • Létrehozva: 2015. május 26.