fő tartalom

Magyarország, szeretlek! - Megmozdult az egész város

Hírkép: Magyarország, szeretlek! - Megmozdult az egész város

A Szent Mihály-napi programsorozat szombati napján délelőtt több, mint 1500 futó, délután rengeteg érdeklődő, este pedig több ezer koncertezni vágyó vett részt. A város főterére már délelőtt kilenc órakor elkezdtek gyülekezni a látogatók, pontosabban a mozogni vágyók, tíz órakor ugyanis elstartolt a tömeg a Fut a város elnevezésű programon, melyen több, mint ezerötszázan álltak rajthoz. http://dunaujvaros.com/hirek/201609/dunaujvarosban_igy_magyarorszag_szer...

Kora délután megkezdődtek a szabadidős programok az önkormányzat és a helyi Tourinform iroda szervezésében, ahol ugyanúgy a mozgás maradt a főszerepben, hiszen az Élet-stílus nap mintájára Jáhn Amália és Prajda Anikó, valamint a Decatlon áruház rendezésében lezajlott az I. Decatlon Sport és Életstílus nap, mely alatt a színpadon edzők és szakemberek tartottak mozgásgyakorlatokat, a téren pedig különböző sporteszközöket lehetett kipróbálni. Mindeközben a rendőrségi sátornál információkat kaphattak az érdeklődők a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályának állományáról, de akár a jelentkezési űrlapot is kitölthette az, aki szeretne felszerelni a közeljövőben.

A színpadi programokat az Ayarti hastánc csoport nyitotta, utánuk a No Control Dance Group és a Flash Tánccsoport következett. A Spartan Cheerleaders szurkolólányainak pomponos bemutatóját követték a Gárdonyi iskola táncművészeti tagozatos diákjai, majd tizenöt órától újra megmozgatták a közönséget, ezúttal Miló Viki és Varró Gyula vezetésével az I. Dunaújvárosi Mozgás Maratonon.

A nagy tömeg természetesen a kilenc órakor kezdődő Wellhello koncertjére érkezett, Fluor és Diaz pedig hozták a kötelezőt, a slágeres dalaikkal levették a lábukról a tömeget.

Magyarország, szeretlek!2016 - Első nap - fotó: Sándor Judit
  • Létrehozva: 2016. szeptember 26.