fő tartalom

Éjszakai Mikulás kupa

Hírkép: Éjszakai Mikulás kupa

Az Éjszaka királya az SZP Asztalos XXL M.M.I lett! A dunaújvárosi SZP-Asztalos csapata nyerte meg a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezett Éjszakai Mikulás Kispályás Amatőr Labdarúgó tornát.

Tizenkét csapat mérte össze erejét  szombat éjszaka a VIII. Éjszakai Mikulás Kispályás Labdarúgó Kupán a Dunaújváros Sportcsarnokban. A remek és immár hagyományokkal rendelkező viadalon elsősorban a fiatal korosztály megszólítása volt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség célja, melyre több mint 16 csapat regisztrált, de csak  a kiírás szerinti 12 csapat nevezését fogadták el. A tornán szereplő együtteseket két hatos csoportba sorsolták ki, a mérkőzések este 20.30 órától kezdődtek egészen éjjel háromig, utána az egyenes kieséses mérkőzések jöttek.

A csoportkörökből az SZP Asztalos, a Gazdagok és Szépek, a Steelworkers és a Nyavajások (A-csoport), illetve a Széchenyi Pékség, HOH SC, Echtefrontin, valamint a Kalács FC (B-csoport) jutottak tovább. Ezután az egyenes kieséses mérkőzések jöttek, ahol jobbnál jobb mérkőzéseket láthattunk. A bronzmeccsen a HOH SC 3-0-re legyőzte a fiatal Echtefrontin gárdáját, míg a fináléban büntetőrúgások döntötték el az aranyérem sorsát az SZP-Asztalos csapatának javára, a gólnélküli rendes játékidőt követően 2-0-ra győzte le a Széchenyi Pékség gárdáját és lett az Éjszaka királya.

Éjszakai Mikulás Kupa 2016 DLSZ

Petrás Gábor a DLSZ főtitkára: A szövetség egyik legfontosabb célját elérte a kupa, hiszen tizenkét csapatot és közel 150 amatőr sportolót mozgattunk meg az Éjszakai Mikulás kupán. Van egy másik fontos üzenete, célja is az éjszakai kupának, mégpedig az, hogy a fiatalokat kizökkentsük a megszokott szombat esti programjukból, vagyis a diszkó helyett a sportolást az egészséges életet válasszák. Ezek a célok szombat este megvalósultak, köszönhetően Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának is. A csapatoknak, játékosoknak külön gratulálunk, valamint köszönjük a vidéki és budapesti csapatoknak is a részvételt. A szövetség nevében csak ígérni tudom, hogy jövőre is megrendezzük az Éjszakai Mikulás kupát. 

SZP Asztalos XXL M.M.I

Körmendi Zsolt a győztes csapat csapatvezetője: Mindenekelőtt gratulálok a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek a kiváló szervezésért! Tapasztalatból mondom, hogy nagy munka áll egy ekkora torna megszervezése mögött! Nem csak a fiatalabb korosztályt, hanem az idősebbeket is sikerült megmozgatni, ezen az éjszakán! Mi először vettünk részt ezen az eseményen a Mikulás Kupák történetében, amit újoncként sikerült is megnyernünk! A csoportunkat hibátlanul nyertük meg, az egyenes kieséses szakaszban már nehezebb meccseket játszottunk, mi sem bizonyítja jobban, hogy a négy közé jutást és a döntőt is csak büntetőpárbajban sikerült megnyerni. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodás estének! Jövőre találkozunk!

Széchenyi Pékség DLSZ

Deák István a Széchényi Pékség játékosa: Kiváló csapatok ellen remek hangulatú mérkőzéseken szerepelhettünk idén is a már hagyományos éjszakai Mikulás kupán. Évek óta járunk több kevesebb sikerrel a DLSZ szervezte kispalyas kupákra. Idén jó éjszakát fogtunk ki és a vége akár szebb is lehetett volna, ha Fortuna kicsit mellénk áll. Gratulálok a szervezőknek a színvonalas tornához. Csapattársaimnak a remek játékhoz és kitartáshoz, valamint a kupagyőztes csapatnak az első helyhez. Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek az ejszakának. Jövőre ugyanitt. Addig megtanulunk heteseket rúgni.

Éjszakai Mikulás Kupa DLSZ 2016

Szabó István a torna legjobb kapusa: A torna nagyon színvonalas volt, hiszen több jó csapat is érkezett a kupára, hogy megnyerje azt. Igaz nem tudtunk a dobogóra kerülni, de így is nagyon jól éreztük magunkat szombat este a sportcsarnokban. Szeretném megköszönni a kapott különdíjamat csapatomnak és a csapatvezetőknek, hogy nekem ítélték a serleget. A szervezőknek pedig a kupa szervezését, hiszen nagyszerű kispályás labdarúgó tornán vagyunk túl. CSapatommal elöször voltunk ezen az éjszakai tornán és már most megbeszéltük, hogy jövőre is eljövünk és megszerezzük az egyik serleget!

Éjszakai Mikulás Kupa DLSZ 2016

VIII. ÉJSZAKAI MIKULÁS KUPA - FOCI AZ ÉJSZAKÁBAN
VÉGEREDMÉNY
1. HELY   SZP ASZTALOS XXL M.M.I
2. HELY   SZÉCHENYI PÉKSÉG
3. HELY   HOH SC
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS   NAGY MÁRK (SZÉCHÉNYI PÉKSÉGI)
KAPUS   SZABÓ ISTVÁN (ECHTEFRONTIN)
GÓLKIRÁLY   ÉLIÁS ZSOLT (SZP ASZTALOS) 3 GÓL

--

 

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
Petrás Gábor Főtitkár
+ 36 70 616 59 41
dmjv.dlsz@gmail.com
www.dlsz.hu
 

  • Létrehozva: 2016. december 6.