fő tartalom

Dunaújvárosi Egészségnap a prevenció jegyében

Hírkép: Dunaújvárosi Egészségnap a prevenció jegyében

A mindennapok pörgésében nem szabad megfeledkeznünk egészségünkről, annak megőrzéséről, és a preventív lehetőségek hasznosságáról. Lassingleitner Fruzsina önkormányzati képviselő a Sonar csapatával és az Egészségfejlesztési iroda munkatársaival együttműködve Egészségnapot szervez 2017. március 23-án, csütörtökön 9 és 15 óra között a volt APEH iroda helyén, azaz az újonnan létrehozott Közösségi Szolgáltató Pontban (Római krt. 36/B.).

Aki ezen a napon ellátogat a Közösségi Pontba, olyan ingyenes szűrővizsgálatokon vehet részt, mint pl. hallásvizsgálat, vércukorszint mérés, ujjbegyből vett minta alapján prosztata rákszűrés, diétás tanácsadás, számítógépes látás- és talpvizsgálat, vérnyomásmérés, koleszterinszint meghatározása, testzsír mérés, vagy éppen szürke- és zöldhályog szűrés. A Sonar csapat szakemberei, az Egészségfejlesztési iroda munkatársaival közösen felmérik a látogatók egészségi állapotát, és széleskörű tájékoztatást nyújtanak az érdeklődők számára. 

Lassingleitner Fruzsina képviselő asszony számára rendkívül fontos a prevenció és az egészségmegőrzés kérdése, hiszen végzettségét is a rekreáció és egészségfejlesztés területén szerezte, így gondolkozás nélkül a kezdeményezés mellé állt, Juhász Zsolttal és a Sonar csapattal, illetve az Egészségfejlesztési iroda szakembereivel a preventív szűrőnap sikerén dolgozik.

Jöjjön el Ön is!

Tegyen egy lépést az egészsége érdekében!

  • Létrehozva: 2017. március 17.