fő tartalom

Forgalomkorlátozás Dunaújvárosban

Hírkép: Forgalomkorlátozás Dunaújvárosban

A város területén tartandó Dunaújváros PASE és a Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miatt 2017. május 7-én útlezárásokra és rendőri forgalomirányításra számíthatnak a közlekedők. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2017. május 7-án 16 óra 30 perc és 21 óra közötti időben a rendőrök a gépjárműforgalom elől lezárják a Vasmű utat, a Vasmű tér és az Építők útja közötti szakaszon. Továbbá tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a sporteseményt megelőzően és azt követően a stadion körüli utcákban, illetve a Papírgyári úton torlódásra kell számítani. http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedes...

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a járművezetőket, hogy 2017. május 7-án 16 óra 30 perc és 21 óra közötti időben a rendőrök a gépjárműforgalom elől lezárják a Vasmű utat, a Vasmű tér és az Építők útja közötti szakaszon.

Továbbá tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a sporteseményt megelőzően és azt követően a stadion körüli utcákban, illetve a Papírgyári úton torlódásra kell számítani.

A balesetek elkerülése érdekében Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mind a járművezetőket, mind pedig a gyalogosokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek és tartsák szem előtt az aktuális forgalmi rendet! 

  • Létrehozva: 2017. május 5.