fő tartalom

Tájékoztatás nyári szünidei ingyenes gyermekétkeztetésről

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít - helyben fogyasztással vagy éthordós elvitellel - a szülő, törvényes képviselő kérelmére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, valamint a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű

- iskolás gyermekek részére a nyári tanítási szünet időtartamára eső munkanapokon 2017. június 19-étől augusztus 31-éig,

- a bölcsődés, illetve óvodás gyermekek részére az intézmény nyári zárva tartására eső munkanapokon augusztus 1-től augusztus 31-éig.

(Az étkeztetés pontos helyszínéről később dönt az önkormányzat, melyről az ebédjegyek kiosztásánál adunk pontos tájékoztatást a szülők részére.)

Amennyiben a szülő, a gyermeke részére a szünidei gyermekétkeztetést a nyári szünet ideje alatt igénybe kívánja venni, úgy kérjük, hogy a NYILATKOZATOT kitöltve hozza be ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályára (Dunaújváros, Városháza tér 1-2.).

(Azoknak a szülőknek, akik a tavaszi szünet előtt már leadták Nyilatkozatukat a nyári szünetre vonatkozóan is, nem kell újra behozniuk a hivatalba a nyomtatványt.)

Ügyintéző: dr. Nyikomné Gévay Katalin – Polgármesteri Hivatal „B” épület, fsz. 2-es iroda

Telefon: (25) 544-236

Ügyfélfogadási idő:

Hétfőn:          8-12; 13-16 óráig,

Szerdán:       8-12, 13-16 óráig,

Pénteken:     8-12 óráig.

A nyilatkozat kitöltéséhez kérheti az Útkeresés Segítő Szolgálat (Dunaújváros, Bartók B. u. 6/b.) munkatársainak segítségét is.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy amennyiben 2017. május 26. napjáig a kitöltött NYILATKOZATOT nem hozzák be hivatalunkba, úgy az érintett gyermeknek nem tudjuk az ingyenes ebédet megrendelni a nyári szünet idejére, mert a határidő elmulasztása jogvesztő.

Kérjük a szülőket, hogy a gyermekek érdekében vegyék igénybe az önkormányzat által biztosított ingyenes szünidei étkeztetést (ebédet).

  • Létrehozva: 2017. május 10.