fő tartalom

Szakrendelések kórházon belül új helyen

Hírkép

A Földszint B szárnyon az audiológiai szakrendelés valamint a reumatológiai szakrendelésen kívül, az eddig ott rendelt szakrendelések különböző ütemben elköltöznek. Érintett szakrendelések: Urológia, Belgyógyászat, Fizikoterápia, Gyógymasszázs, Gyermek mentalhigiene (gyermek neurológia, szomatopedagógia, gyermek pszichológia, gyermekpszichiátria) és a Fül-orr-gégészeti szakrendelés. A szakrendelések időpontja és telefonos elérhetőségük nem változik.

December 17-től az urológiai szakrendelés az első emelet „B” szárnyán működik.

Dr. Halász Judit főorvos belgyógyászati szakrendelése szintén az első emelet „B” szárnyára költözött és január 2-től ott rendel.

Az ultrahang szakrendelés 2013. január 2-ától a földszint „D” szárnyon várja a betegeket.

A fizikoterápia az alagsorban, az I. Rendelőintézet felé vezető folyosón folytatja munkáját. A fizikoterápiára és a gyógytornára várakozó betegek részére váróterem található a folyosón

A masszázs helyiség szintén az alagsorban, a központi laboratórium felé vezető folyosón található 2013. január 2-ától.

Január 14-től a gyermek Mentál szakrendelések az I. Rendelőintézet II. szintjére a véradó állomás elé költöznek.

A Fül Orr Gégészeti szakrendelés a foglalkozás-egészségügyi szakrendelés helyére költözik és január 21-től ott rendelnek. A szakrendelés a mentőállomás mögötti kapunál közelíthető meg, és a kórház „D” szárny alagsorában található. A foglalkozás-egészségügy az I. rendelőintézet II. emeletére költözött a sebészeti szakrendelés mellett lévő dr. Schukkert Éva háziorvosi rendelőjében 01.14-től.

A sokszor kényszerű megoldások átmeneti időre szólnak, amik a központi műtőblokk átadása után megoldódnak.

Forrás: http://www.pantaleon.hu/sajtoszoba/sajtoszoba/szakrendelesek-korhazon-belul-uj-helyen.html

  • Létrehozva: 2013. január 11.