fő tartalom

Tájékoztatás - Mindenszentek - Hasznos információk

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Temető utcánál lévő korábbi útlezárást feloldották, mert a munkálatokat a tegnapi nap folyamán, azaz október 29-én szerdán, befejezték. Továbbá az előző évekhez hasonlóan a Mindenszentek és Halottak napja miatt, forgalmi rend változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.

A forgalmasabb időszakokban a Temető utca Vadvirág utca kereszteződésében minden a temető irányába haladó járművet a Vadvirág utca - Frangepán utca útvonalra terelnek, az autóbuszok, taxik, valamint a mozgáskorlátozottakat szállító járművek kivételével. A Vadvirág utca egyirányú lesz a Temető utca felől a Frangepán utca irányába. A Frangepán utca egyirányú lesz a Vadvirág utca felől a Temető irányába. Parkolni a környező utcákban és a közeli füves területen lehet. A Frangepán utcában a menetirány szerinti baloldalon két kerékkel a járdán a parkolást jelzőtábla fogja megengedni. A forgalmi rend változására, 2014. október 31-től (péntekről) november 3-ig (hétfőig) lehet számítani.  Ebben az időszakban a forgalmi rendet és a várakozó autók biztonságát a rendőrség, közterület-felügyelet és a polgárőrség biztosítja.

A gépjárművel érkezőktől kérjük, hogy a jármű utasterében látható helyen semmilyen értéket ne hagyjanak!

A temető 6-os út felőli hátsó kapuja október 31-től november 3-ig szintén nyitva lesz, így ebből az irányból is megközelíthető. A temető pedig a megszokott nyitvatartási időben várja az emlékezőket.

A mindenszenteki megnövekvő gépjárműforgalom hatékonyabb lebonyolítása érdekében a Dunaújváros, Magyar út 49. sz. (Szórád M. Ált. Isk.) előtt és a Magyar út elején (Park Center, Shell kút) lévő jelzőlámpák 2014. 10. 31. péntek 12.00-tól 2014. 11. 03. hétfő reggelig sárga villogó üzemmódban működnek.

  • Létrehozva: 2014. október 30.