fő tartalom

Nemzetközi siker

Október 18-19-én a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központjában rendezték az év akadémiai eseményét, a Cisco Hálózati Akadémiai Napokat. A nemzetközi CCNA oktatói versenyen Nagy Attila, a Dunaferr iskola rendszergazdája, CCNA oktatója csodálatos eredményt ért el.
A rendezvény célja az volt, hogy megismertesse az akadémiai közösség tagjaival az idei tanévben megjelenő új, lokalizált tananyagokat és azok oktatásához módszertani ötleteket, javaslatokat adjon. A rendezvény keretei között betekintést kaphattak a résztvevők a konferenciával azonos helyszínen és időben zajló, nemzetközi WorldSkills verseny IT/PC Network Support kategóriájának nemzeti selejtezőjébe, valamint a Discovery 2008 CCNA oktatói verseny nemzeti és nemzetközi döntőjébe.
Az idei versenyekre 20 országból közel 150 oktató és 190 magyar diák jelentkezett! A döntőben a legeredményesebb 10 oktató és 10 diák mérte össze tudását kreatív gyakorlati és módszertani feladatok alapján. A rendkívül magas szakmai felkészültséget igénylő megmérettetésen a Dunaferr iskola CCNA oktatója, Nagy Attila a magyar mezőnyben az első, míg a nemzetköziben második helyezést ért el.
 

Kapcsolódó linkek:
  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. október 20.