fő tartalom

Hokisok ünneplése

Ma délután 14 órától virtuális kapcsolatba léphetnek a városlakók két kiváló, egyébként „A” csoportos jégkorongozónkkal a DO jóvoltából. 16 órától viszont már személyesen is találkozhatnak Szélig Viktorral és Peterdi Imrével a Gourmand teraszán.

Folytatódik az ünneplés! Az "A" csoportba frissen feljutott magyar jégkorong válogatott Dunaújváros szívében is kiemelt helyet foglal el, hiszen hét dunaújvárosi nevelésű játékos is részese lehetett a szenzációs sporttörténelmi győzelemnek. Közülük most kettőt, Szélig Viktort (Briancon) és Peterdi Imrét (Dab-Extra.hu) április 25-én, pénteken köszönthetjük városunkban is.
A kiváló játékosokat elsőként a Dunaújváros Online internetes lap látja vendégül, ahol 14 órától élőfórumon válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. A fórum után 16 órától a világbajnokokat a Gourmand Kávéház (Korányi S. u.1.) teraszán köszöntik egy közönségtalálkozó keretein belül. Itt a kötetlen beszélgetés mellett Balogh Tamás programigazgató (El-Do Rádió) kérdéseire válaszolnak a Fiúk.
Mindenkit szeretettel várnak az ünneplésre!
Kapcsolódó linkek:
  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. április 25.