fő tartalom

Nézőcsúcsot döntött az EFOTT

Egy szabad fesztivál, amely közel 60 ezer embernek nyújtott felejthetetlen élményt. A dunaújvárosi Szalki-sziget ideális, remek helyszínnek bizonyult.

A Fesztiválon komoly hangsúlyt kapott a magyar zene, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 9 helyszínen több mint 300 hazai zenei fellépő szórakoztatta a közönséget, az amatőr zenészektől egészen a legnagyobb kedvencekig. A koncerteket minden este hatalmas érdeklődés övezte, a Café Színpad sátrára többször, már 10 perc után kikerült a megtelt tábla, a Pepsi Nagyszínpadnál pedig egyértelműen nézőcsúcsot döntött a Tankcsapda fellépése a zárónapon. Dévényi Tibi Bácsi minden este megtöltötte a HÖOK Sátrat, ahol Korda György és Balázs Klári előadására annyian voltak kíváncsiak, hogy a közönség döntő többségének már csak a sátor előtt jutott hely.
Mindössze néhányszor esett, döntően szép idő fogadta a fesztiválozókat, és ez csak varázslatosabbá tette a dunaújvárosi Szalki-sziget egyébként is csodálatos környezetét. Napközben is számos lehetőség adódott az aktív és szórakoztató kikapcsolódásra, főként a sportolni vágyókat kényeztette el az idei EFOTT, ahol 2008 a Sport Éve volt.
Egyéb kreatív aktivitásban sem volt hiány: Lipton Fittőrség rendőrlányokkal, bilinccsel és teával, Pepsi Max táncoslányok, Red Bull Sárkányhajó verseny, Tibi csokibirkózás, torna Béres Alexandrával, sikeres Guiness rekord, röplabda playmate lányokkal, KPO Ganxstával és az Animal Cannibals-szel, rögtönzött rocksztár verseny léggitárral, Velke Popovice-i cseh sörfalu, aranymosás, és megannyi érdekes színfolt, amit nem lehet elmesélni, mert át kell élni...
A legboldogabb efottozó viszont minden bizonnyal az a lány, akinek párja szombat este, a Nagyszínpadon, több ezer ember előtt kérte meg a kezét, és természetesen nem kapott kosarat. A boldog pillanatot csak tetőzte, ahogyan a tömeg üvöltve üzente az Olimpiára kijutott sportolóiknak, hogy "RIA, RIA, HUNGÁRIA" Az EFOTT Fesztivál "Csak szabadon" filozófiáját majd 60 ezren tehették magukévá, ezzel sikerült idén ismét nézőcsúcsot döntenie Magyarország legnagyobb és legrégebbi hallgatói bulijának, amely jövőre is vár mindenkit, aki szeretne egy igazán jót bulizni, 4 éjen át, csak szabadon...

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. július 21.