fő tartalom

Kihívás napja – május 21-én

A Dunaferr Ifjúsági Szervezete idén is megszervezi Kihívás napját városunkban. Május 21-én nulla órától huszonegy óráig várják a csatlakozni szándékozókat az Interspar parkolójába, ahol legalább 15 percet kell sportolni, mozogni.

A sportaktivitás lényege, hogy a játéknapon folyó küzdelemben melyet Dunaújvárosban teljesítenek, minél több 15 perces sportolást (sportaktivitást) hajtsanak végre. Sportaktivitásnak a legalább 15 perces pulzusnövelő mozgás értendő. Ez lehet tánc, séta, kocogás bármilyen mozgás. Egy folyamatos sporttevékenység-függetlenül attól, hogy időtartama a 15 percnek többszöröse - egy sportolásnak számít. Egy-egy személy 2008. május 21.-én 00-21 óráig több sportolással is hozzájárulhat a település sikeréhez. A sportaktivitás történhet a központi helyszínen, az INTERSPAR parkolójában, vagy bármely helyszínen pl: óvodában, iskolában, az uszodában, Bowling centerben, fittness teremben, tornateremben., stb. Ebben az esetben az előtte való napokban a nevezési lapokat eljuttatják a jelentkezőkhöz. Igényeiket a DUNAFERR Ifjúsági szervezet 06 25/58- 20- 11-es, vagy Markó Viktor 06 20- 35-27-795-ös telefonszámán jelezhetik. A nevezési lapokat május 13-21-ig szállítják ki a helyszínekre, melyekért a –sportaktivitás végeztével – a segítők személyesen fognak jelentkezni, egy előre egyeztetett időpontban.
A sportolás elősegítésére a központi helyszínen ingyen, már 00 órától rendelkezésre fog állni két kosárlabda palánk, mini focikapuk, 9 darab mini golfpálya, óriás csúszda, élő csocsó, trambulin. Természetesen a helyszínen lehetőség van bármilyen más sportaktivitás végrehajtására, amelyet a résztvevők találnak ki.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. május 16.