fő tartalom

Intézményvezetői pályázatok

Több intézmény igazgatói munkakörének betöltésére írt ki pályázatot a közgyűlés, tekintettel arra, hogy lejárt a vezetők megbízatása. A csütörtöki közgyűlés hat pályázatot bírált el és döntött igazgatói kinevezésekről.

A Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium magasabb vezető állású munkakörének betöltésére a korábbi igazgató, Pallosné Sobor Angéla nyújtott be pályázatot. A közgyűlés nem támogatta a pályázatot, illetve a pályázót. Ez esetben a közgyűlésnek gondoskodnia kell egy megbízott igazgató kinevezéséről.
Hasonlóan eredménytelen volt a Petőfi iskola igazgatójának megbízásáról szóló előterjesztés, mivel a testület nem támogatta Bíró Éva Zsuzsanna pályázó megválasztását.
Elfogadta a közgyűlés a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény igazgatói posztjára pályázó Alpekné Major Valéria pályázatát. Az új igazgató 2008. augusztus 1-től 2013. július 31-ig láthatja el az intézményvezetői teendőket.
A Nevelési Tanácsadó Intézet igazgatói álláshelyére egy pályázat érkezett, Csikós Ágnesé. A közgyűlés elfogadta a pályázatot, így Csikós Ágnes öt éven keresztül vezetheti az intézményt.
A Szilágyi Erzsébet Általános Iskolát a következő tanévtől (is) Garai Zsuzsanna irányíthatja – szintén öt éven keresztül.
A Vasvári Pál Általános iskola igazgatói helyére ketten nyújtottak be pályázatot, Gulyás Erzsébet és Tóth Géza. Tóth Géza még a közgyűlési döntés előtt visszavonta pályázatát. A testület Gulyás Erzsébetet választotta a Vasvári új igazgatójának.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. június 6.