fő tartalom

február

A Helyi Választási Iroda tájékoztatója

Dunaújváros Megyei Jogú Város Helyi Választási Irodája tájékoztatja a lakosságot, hogy az értesítő szelvény bemutatása nem kötelező kelléke a március 9-ei országos népszavazásnak. Elégséges az is, ha a választópolgárok személyazonosságuk és lakcímük igazolására alkalmas okmányokkal rendelkeznek.

Kampánygyűlésekkel kapcsolatban…

A vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló 2008. március 9-i népszavazással összefüggésben kampánygyűlések megrendezése várható országszerte. A megyei rendőrfőkapitányság összeállításunkban néhány olyan dologra hívják fel a figyelmet, amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes…

Amit a kábítószerekről tudni kell

„Amit a kábítószerekről tudni kell” című drogprevenciós vándorkiállítás Fejér megyei állomására érkezett tegnap Székesfehérvárra. Március 2-ig a megyében fehérvári és dunaújvárosi helyszíneken, összesen négy intézményben várja az érdeklődő iskolásokat, pedagógusokat és szülőket.

Szakszerűek, hitelesek, az állampolgárok által elfogadottak

Évértékelő értekezletet tartottak pénteken Fejér megye rendőrei a megyei közgyűlés épületében. Rendőri vezetők mellett, jelen voltak a megye önkormányzati, társadalmi és egyházi vezetői, társszervek képviselői, ahol Fejér megye rendőrfőkapitánya értékelte az elmúlt év történéseit.

Oldalak