fő tartalom

március

HIRDETMÉNY

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségen érkezett kérelem, valamint a hatásterületre vonatkozó, előzetes vizsgálati eljárás indult a Hankook Tire Magyarország gumiabroncs gyár 2. ütemű kapacitásbővítése tárgyában.

KÖZLEMÉNY

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségen az a W. Hamburger Papírgyártó Kft. 2008. február 14. napján érkezett kérelme alapján, előzetes vizsgálati eljárás indult a Kft. gázellátását biztosító gázfogadó állomás kialakítása tárgyában.

„ Duna-part ” ifjúsági rajzpályázat

A Dunaújvárosi Közbiztonsági Rendezvények programjainak sorában a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Vízirendészeti Rendőrkapitányság Dunaújvárosi őrse valamint Dunaújváros MJV Önkormányzata rajzpályázatot hirdet Dunaújváros és környéke általános- és középiskolásai részére „ Duna-part ” címmel.

Elkészült az erdőterv

Az Erdő törvény szerint minden erdőben az illetékes szerv által jóváhagyott ütemterv alapján kell gazdálkodni. Dunaújváros illetékességi területéhez tartozó erdőterületeken a terepi felvételeket elvégezték és a feldolgozási munkák befejeződtek. A körzeti erdőterv adataiba az érintett gazdálkodók betekinthetnek.

Ünnepi elismerések

Március 15-e alkalmából állami kitüntetést vehetett át dr. Hőnigh Magdolna városunk aljegyzője, valamint Vígh Gyula a helyi közbiztonsági alapítvány kuratóriumi elnöke. Pro Regio Díjat kapott az Összefogás Dunaújváros és Térsége Fejlesztéséért Alapítvány.

Oldalak