fő tartalom

szeptember

További fél milliárd a környezetre

Lezárult az ISD Dunaferr ZRt. történetének eddigi legnagyobb környezeti rehabilitációs programja. Az Európai Unió 1,2 milliárd forintos támogatásával elvégzett munka keretében több mint 33 ezer köbméter talajt és 35 ezer köbméter talajvizet tisztított meg a vállalat az ISD Kokszoló Kft. területén.

Életet az éveknek

 

A Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek“ Országos Szövetségének Egészségügyi Bizottsága a Richterrel együttműködve idén indította el egészségügyi felvilágosító programját. A következő állomás Dunaújváros. Tájékoztatók és ingyenes szűrés:

Átvilágítás: egyre nehezebb, de nem reménytelen a kórház helyzete

További bevétel- és hatékonyságnövelő intézkedésekkel és átmeneti külső támogatással a kórház meg tudja oldani a gazdasági problémáit az átvilágítást végző szakértők szerint, akik egy középtávú, számszerűsített terv végrehajtásától érdemi eredményjavulást várnak. Az együttműködés folytatódik

Változhat a közgyűlések ülésezési rendje

A Közgyűlés és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelet szerint a testületi üléseket kéthetente csütörtökönként tartják. A képviselőcsoportok kezdeményezték a módosítást. Ha elfogadják a javaslatot, akkor háromhetente, vagy havonta lehetnek az ülések.

13. alkalommal találkoznak Dunaújvárosban Európa legjobb táncosai…

Október 2-3-4-re a dunaújvárosi Munkásművelődési Központ valamint a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség 1991. óta 13. alkalommal kapta meg a rendezői jogot a több mint 70 tagországot tömörítő International Dance Organizationtól - most éppen Európa-bajnokságét a show tánc kategóriában

Oldalak