fő tartalom

november

Igen az új hulladéklerakóra

Megkezdődött a városi kommunális hulladék elhelyezésével kapcsolatos régóta húzódó probléma megoldása. Az uniós előírásoknak nem megfelelő, jelenleg is üzemelő Dunaújvárosi hulladéklerakó kibővítésével, korszerűsítésével, illetve új, modern komposztáló üzem létesítésével a városi szemét ügy ideiglenesen megoldódni látszik.

Hirdetmény

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségen előzetes vizsgálati eljárás indult a Dunaújváros 0131/40 hrsz alatt tervezett kereskedelmi és gazdasági park létesítés tárgyában

Javaslatokat várnak

December 20-ig lehet javaslatokat tenni a „Dunaújváros Sportjáért” Díj adományozására. A díj azon személyeknek és közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban a testnevelés és a sport területén kiváló munkát végeztek, illetve kimagasló eredményeket értek el.

Kézilabdázók a pult mögött

Idén novemberben is a súlyosan beteg gyermekekért fognak össze a McDonald’s éttermek és a hazai hírességek. Szombaton közéleti személyek is beállnak a pultok mögé, hogy a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány tevékenységére felhívják a figyelmet. Nálunk a Dunaferr kézisei adják a hamburgereket.

Tájékoztató a legújabb helyi és országos pályázatokról

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Innopark Kht. november 20-án részletes tájékoztatást ad a vállalkozások képviselőinek a helyi, valamint az országos pályázati lehetőségekről. Azt mondják: aki most kimarad, az tényleg lemarad

Oldalak