Kérdezz - felelek

Tisztelt Látogató!

Ebben a menüpontban lehetőséget kívánunk biztosítani az Önök számára, hogy a várossal, az Önkormányzattal kapcsolatos kérdéseiket feltehessék. Ez amolyan a "zöld számhoz" hasonlatos szolgáltatás, természetesen azzal a feltett szándékkal, hogy kérdéseikre választ is kapjanak.

Személyes, vagy közérdekű kérdéseikre nyilvánosan kaphatnak választ - a kérdés és a válasz egyidejű megjelenésével - vagy ha ezt külön kérik, az Önök által megjelölt e-mailre küldjük el, úgy, hogy azt más ne olvashassa el. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen oldalon sem kívánunk politizálni, politikai felvetésekkel foglalkozni, azokra válaszolni. Feladatunknak azt tekintjük, hogy a megfogalmazódó - közérdekű - kérdésekre szülessenek meg az Önkormányzat és annak vezetőinek válaszai.

Megértésüket köszönjük és várjuk kérdéseiket !

<< Új kérdés >>

Kohász utcai lakók kérdezte: 18.06.09. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Városüzemeltetési és Beruházási Osztály! A Kohász u. 6-8. szám előtti fákat legyenek szívesek megnézni, mert balesetveszélyesek az ott parkoló autókra nézve. Van, amelyik teljesen kiszáradt. Megjelentek ismét a tetvek fán, lepermetezésüket szeretnénk javasolni.Köszönettel: Lakók
Siegrist Eva kérdezte: 18.06.06. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Németh Tünde! Köszönöm a gyors valaszt az Akacfa utcaiak nevében.Szep lett az utcank! Üdvözlettel:Siegrist Eva
Siegrist Eva kérdezte: 18.06.01. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Varosuzemeltetok!Május 29.es30.-an nagyon szépen eltakarították a Kertvárosban a Diófa és Kőris utcák oldalánál felgyülemlett szemetet a beton szegélyek mellett.Sajnos az Akácfa utcába már nem érkeztek meg, ahol az utca lejtese miatt nem csak esztétikai probléma a szemét, hanem eső esetén a víz sem tud elfolyni a betomodott csatornak miatt.Ebben az utcában már több mint 2 éve nem volt ilyen jellegű takarítás.Mikor lesz? Üdvözlettel:Siegrist Eva
Wolf Mihály kérdezte: 18.05.10. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Cím! A Babits Mihály utca 1-3 szám előtti lámpa test nem világít. Kérjük a hiba kijavítását! Tisztelettel!Lakók.
Bányai Józsefné kérdezte: 18.05.02. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Városüzemeltetési Osztály! Szeretném bejelenteni, hogy a Lajos király krt. 27-től a Hengerész utcáig (A Lórántffy Iskola és a Százszorszép Óvoda mögött) lévő területen lévő bokrokat több helyen ellepték a hernyók. Kérem, szíveskedjenek intézkedni, mielőtt teljesen lerágják az összes bokrot az elszaporodó kártevők! Üdvözlettel: Bányai Józsefné
Hajdu Iván kérdezte: 18.05.01. - Egyéb
Mostanában busszal közlekedek sokat. A tapasztalatom az, hogy igen mocskosak, és sok busz majd szét esik. Hogy műszakilag nehézkes a karbantartás ,elhiszem. De azt tessék nekem megmagyarázni: Mi hiányzik a buszok tisztán tartásához.Víz van, tisztítószerek vannak. Legfeljebb a személyzet hiányozhat. Ez akkor sem magyarázat a kérdésre. Kérdésem: Mikorra várható javulás, és kinek a feladata erről intézkedni, és mért nem teszi?
RAJNA VILMOS kérdezte: 18.04.25. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
A faluan a tavaszi fa metszések után meddig lehet az udvaron elégetni?
Nagy Gabriella kérdezte: 18.04.23. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Cím! Az lenne a kérdésem, hogy a Szabadság út 36-52 és a Lobogó út között lévő játszótérre, tudnának- e sárga homokot hozatni, mint a többi játszótér homokozójába, mert nagyon sok kisgyerek szeret ott játszani,de a homok nem homokozásra alkalmas. Előre is köszönöm!
Babik Béla kérdezte: 18.04.21. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
..Az Arató szobor körül már 1-2 munkagép tevékenykedik 1 hónapja..ennyi idő alatt ez a nagy munkagép a Duna partot is el tudta volna rendezni..de az a gép ide -oda rakoogatja a földet.. Elvitték a padokat is..nincs járható sétaút..eltörik valakinak a bokája..Belátható időn belül rend lesz a szobor körül ? üdvözlettel Babik Béla..
Remetehegyi László kérdezte: 18.04.14. - Egyéb
Útiköltség térítéshez kapott utazási utalványt hova, milyen címre kell küldenem?

Oldalak