Kérdezz - felelek

Tisztelt Látogató!

Ebben a menüpontban lehetőséget kívánunk biztosítani az Önök számára, hogy a várossal, az Önkormányzattal kapcsolatos kérdéseiket feltehessék. Ez amolyan a "zöld számhoz" hasonlatos szolgáltatás, természetesen azzal a feltett szándékkal, hogy kérdéseikre választ is kapjanak.

Személyes, vagy közérdekű kérdéseikre nyilvánosan kaphatnak választ - a kérdés és a válasz egyidejű megjelenésével - vagy ha ezt külön kérik, az Önök által megjelölt e-mailre küldjük el, úgy, hogy azt más ne olvashassa el. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen oldalon sem kívánunk politizálni, politikai felvetésekkel foglalkozni, azokra válaszolni. Feladatunknak azt tekintjük, hogy a megfogalmazódó - közérdekű - kérdésekre szülessenek meg az Önkormányzat és annak vezetőinek válaszai.

Megértésüket köszönjük és várjuk kérdéseiket !

<< Új kérdés >>

Hajdu iván kérdezte: 22.05.18. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Jó dolog ha a füvet lenyírják! Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Mért nem lehet előtte összeszedni a szemetet? Mért nem lehet normálisan lenyírni? Mért nem lehet ajárdákról, utakról lesöpörni , össze szedni a levágott füvet? Ki a felelős ezért és mi a büntetése a hanyag munka végzésért?
anonim kérdezte: 22.04.25. - Egyéb
Üdvözlöm Hétvégén fordult velem elő ,hogy vásárlási céllal mentem volna be egy italdiszkont-ba ahol jégkrémet , és üdítőt szerettem volna vásárolni. 45 év körüli eladó hölgy eléggé itta állapotban volt az eladó térben , ahol feltehetően együtt italozott ismerősével , s nem szolgáltak ki mert épp dohányozni mentek a bolt bejárata elé , tovább folytatták az italozást a bolt bejárata előtt. Az eset nem előszőr fordul elő , viszont most elégeltem meg. Többször láttam már csak nem foglalkoztam vele mert nem mentem oda vásárolni . Zárást megelőzően jönnek össze , 2-3 fő hangoskodnak , nevetgélnek , italoznak a bolt eladó terében, illetve a bolt előtt dohányzás közben. Kérdezném panaszommal hova fordulhatok anonim ként. Válaszát előre is köszönöm
Györffy Tamás kérdezte: 22.03.16. - Egyéb
A víz és csatornadíjat miért kell még a DVCSH-nak fizetni márciusban is, amikor elhangzott egy tájékoztatóban hogy 2022 januártól ezt is DVG-nek kell fizetni! Tisztelettel: Györffy Tamás
Siegrist Éva kérdezte: 22.01.03. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Medgyesi Úr! Köszönöm a nem túl naprakész választ a DVCSH kontra DVG ügyben. A véleményem továbbra is az marad hogy ezért a helyzetért felelős az önkormányzat,hiszen a városlakók érdekeit kellene képviselni két ilyen szolgáltatóval szemben nem pedig elnezni hogy a fél város órákat töltsön most már fel éve sorbanallasal az ügyintézés érdekében. Ma 2022.januar 3.-an meg kellett volna nézni hányan álltak sorba a Dvg-nel. Nem csak attól kellene jól érezni magunkat Dunaújvárosban hogy kutyafuttató van még ""szelektív"szemétlerakó.A hivatali érdek érvényesítése és érdekvédelem miért nem működik? Válasza semmitmondó és elfogadhatatlan.Udvozlettel: Siegrist Éva
Györffy Tamás kérdezte: 21.11.19. - Egyéb
Kapunk jogi segítséget a Global Faktor álltal Dr.Lőrincz Zsolt űgyvéd aláírásával kellt levélben foglaltakra? Tárgya: Felszólítás!
Muzsik-Laczkó Anita kérdezte: 21.11.09. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Párhuzamosan jönnek a levelek a gáz szolgáltatással kapcsolatban, DVG Zrt. és DVCSH Kft. szolgáltatóktól egymás ellen megfogalmazott mellékletekkel és határidős csekkekel. Melyik szolgáltatónak kell fizetnünk 2021.07-től a számlákat?
Siegrist Éva kérdezte: 21.11.05. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Polgármester Úr! Mélységesen felháborító ami ebben a városban a távhő szolgáltatással kapcsolatban történik. Egymás után olvashatjuk az egymást befeketítő híreket aztán döntse el mindenki kinek van igaza.,pedig a legtöbben csak meleget és melegvízet szeretnénk úgy mint eddig.Nem sok embert érdekel a szolgáltató neve,inkább a szolgáltatás minősége. Mikor és ki fog itt végre rendet tenni és korrekt módon szolgáltatni, számlázni? Meddig löködik még az embereket ebben a hintában amibe úgy érzem a polgármesteri hivatal jóvoltából kerültünk bele? Mielőbbi válaszát várom. Üdvözlettel: Siegrist Éva
Györffy Tamás kérdezte: 21.09.07. - Egyéb
A mai napon (2021. 09.07) is megkaptam a banki lehívásra váró DVCSH számlákat! Jó lenne ha véglegesen lezártnak tekinthetnénk ezt az ügyet a DVCSH kontra DVG ügyben!
Kutasi Anna kérdezte: 21.07.07. - Városüzemeltetési és Beruházási Osztály
Tisztelt Címzett! Azután szeretnék érdeklődni, hogy eddig a DVCSH felé e-mailben lehetett elküldeni a vízóra állás bejelentést, mely alapján a számlaleveleket is kipostázták. Kérdésem a következő lenne, hogy ezután is így fog működni, vagy lesz-e változás vagy valamilyen más elérhetősége az új szolgáltatónak ezen probléma tovább vitelére, mivel a DVCSH-val a távhőszolgáltatást felmondták, és a vízóra állások bejelentése alapján számolta a DVCSH a távhőszolgáltatás árát is. Várom mielőbbi válaszukat.
Zecher Zoltánné kérdezte: 21.06.29. - Egyéb
Azt szeretném megtudni, hogy a közösképviselők eddig úgy tudom a Jegyző úrhoz tartoztak! Most kinek címezzem a panaszomat? Köszönöm szépen előre is! Zecher Zoltánné!

Oldalak