fő tartalom

Felhívás

Hírkép: Felhívás

TOP-6.8.2-15-DU1-2016-00001
„DUNA-MUNKA-TOP Helyi foglalkoztatási együttműködések dunaújvárosban és járási területén” című projekt indításához.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a Fejér Megyei Kormányhivatallal, mint konzorciumi partnerrel 2016. szeptember 1. és 2020. december 31. között valósítja meg fenti projektjét, amely a releváns munkaerő-piaci szereplőinek partnerségére épít. A pályázat célja az EU 2020 stratégia alapján meghatározott nemzeti és megyei foglalkoztatási célkitűzések megvalósításához járási szintű foglalkoztatás-gazdaságfejlesztési programok létrehozása.

A projekt NYITÓKONFERENCIÁJÁT 2016. szeptember 21-én 11:00 órakor rendezzük meg Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának „C” szárnyában, ahol előadások keretében mutatjuk be a projekt részleteit.

A konferenciára várjuk azon cégek, vállalkozások, iskolák, civil szervezetek képviselőit, akik a létrejövő Paktumszervezettel együttműködve segíteni akarják Dunaújváros és járási területének foglalkoztatási, gazdasági és társadalmi fejlődését, a munkaerőpiac fellendülését.

Meghirdetett rendezvényünk ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, részvételi szándékukat a pályázat projektmenedzsere, Szabó Imre felé jelezzék a foep@pmh.dunanet.hu email címre legkésőbb 2016. szeptember 16-ig.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Projektmenedzser: Szakmai vezető:
Szabó Imre Majorné Angyal Erzsébet
Tel.: 25/544-335 Tel.: 25/411-733
E-mail: foep@pmh.dunanet.hu E-mail: majorne.angyal.erzsebet@fejer.gov.hu

DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATAFejér Megyei Kormányhivatal

Csatolmány
Felhívás
  • Létrehozva: 2016. szeptember 8.