fő tartalom

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata elnyerte az „Energiahatékony Önkormányzat 2021.” címet

Mi6 dmjv Virtuűlis Erőmű Program

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a Virtuális Erőmű Projekt keretében benyújtott pályázata alapján elnyerte az „Energiahatékony Önkormányzat 2021.” címet. A benyújtott pályázat többek között a Dunaújvárosban megvalósult önkormányzati energiahatékonysági pályázati projekteket és fejlesztéseket tartalmazta.

A cím elnyerésével Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a Virtuális Erőmű ProgramTM keretében meghatározott időszakra jogosultságot szerzett az „Energiahatékony Önkormányzat 2021.” programvédjegy és logó használatára. A védjegy és a logó használata, valamint a fejlesztések során a szén-dioxid kibocsátás megtakarítás tényének rendszeres regisztrálása segítségül szolgál a további pályázatok benyújtáskor.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata a 977/2021. (XI. 18.) közgyűlési határozatban foglaltak alapján megállapodást kötött a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft.-vel a védjegy és logóhasználati jogosultságokról és kötelezettségekről, valamint a létrejött megtakarítások és megújuló termelések CO2 eredményeinek kezeléséről.

A megállapodásban foglaltak szerint az érvényességi időszakban saját weboldalunkon a Virtuális Erőmű ProgramTM program-logóját és a program adott időszaki főtámogatói logóját linkelhető módon és jól láthatóan elhelyeztük.

  • Frissítve: 2022. január 11.
  • Létrehozva: 2022. január 11.