fő tartalom

Szépkorúak

Isten éltesse, „Nővérke”!

Hírkép: Isten éltesse, „Nővérke”!

Folytatódott a szépkorú polgárok köszöntése városunkban. Barta Endre alpolgármester a 90. születésnapját ünneplő Imre Józsefné Mária nénit köszöntötte otthonában. Az ünnepelt egy jól bevált recept alapján készült almás süteménnyel fogadta az önkormányzat látogatóit, és mesélt egyebek mellett munkáról, családról és a hosszú élet titkáról is.

2024. április 17.

Anna néni lánya társaságában fogadta az önkormányzat jókívánságait

Hírkép: Anna néni lánya társaságában fogadta az önkormányzat jókívánságait

Bujáki Györgyné Anna néni is a 90. születésnapját ünnepelte – ez alkalomból igencsak jó hangulatban fogadta Barta Endre alpolgármestert, aki az önkormányzat ajándékai mellett a város nevében a jókívánságokat is tolmácsolta. Isten éltesse, Anna néni!

2024. április 17.

Szilágyi Sándorné, Rozi néni is a 90 évesek táborába lépett

Hírkép: Szilágyi Sándorné, Rozi néni is a 90 évesek táborába lépett

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban: Szilágyi Sándorné, Rozi néni  március első napjaiban ünnepelte a 90. születésnapját családja körében. Barta Endre alpolgármestert és Szántó Péter önkormányzati képviselőt, valamint a város nevében tolmácsolt jókívánságokat egyik fia társaságában fogadta. 

2024. március 25.

Julianna néni is betöltötte a 95-öt – Isten éltesse erőben, egészségben!

Hírkép: Julianna néni is betöltötte a 95-öt – Isten éltesse erőben, egészségben!

Tündéri 95 éves szépkorú polgár ünnepelte születésnapját városunkban – Győri Sándorné, Julianna nénit a jeles alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg otthonában. Julianna néni családja körében fogadta a jókívánságokat.

2024. március 22.

Újabb szépkorút köszöntött az önkormányzat

Hírkép: Újabb szépkorút köszöntött az önkormányzat

Katona Béla Alajost 90. születésnapján otthonában köszöntötte Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő. A 90 éves szépkorú 1958 óta él városunkban, és igen csak tevékenyen telnek a mindennapjai.

2024. március 5.

90 év szép idő

Hírkép: 90 év szép idő

Tamaskovits Sándorné, Vilma néni február első napján ünnepelte 90. születésnapját – ez alkalomból Barta Endre alpolgármester Szántó Péter önkormányzati képviselővel közösen látogatták meg őt a Barátság úti idős otthonban. Vilma néni olyannyira örült, hogy többször dalra is fakadt vendégeinek.

2024. február 9.

Németh Józsefné Erzsi néni a családja körében ünnepelte a kerek születésnapot

Hírkép: Németh Józsefné Erzsi néni a családja körében ünnepelte a kerek születésnapot

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban. Németh Józsefné Erzsi néni  a 90. születésnapját ünnepelte, ez alkalomból Barta Endre alpolgármester látogatta meg otthonában.

Németh Józsefné Erzsi néni  1933-ban született Szalkszentmártonban, gyermekkorát is itt töltötte, majd 1958-ban férjével együtt városunkba költözött. Három gyermeket neveltek fel szeretetben, boldogságban.

2023. november 30.

Négy évtized a védőnői hivatásban

Hírkép: Négy évtized a védőnői hivatásban

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban: ezúttal a védőnői hivatásban négy évtizedet eltöltött Parrag Istvánné Marika nénit köszöntötte a város vezetése. Barta Endre alpolgármester és Tóth Kálmán önkormányzati képviselő otthonában látogatta meg a születésnapost.

2023. november 2.

Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

Hírkép: Örökmozgó 90 éves szépkorút köszöntött az önkormányzat

Újabb szépkorú polgárt köszöntött az önkormányzat: Ali Józsefné Margit néni 90. születésnapját ünnepelte családja körében. A jeles alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg az ünnepeltet.

2023. október 25.

Oldalak