fő tartalom

Kutyatulajdonosok, figyelem: jön az ebösszeírás!

Hírkép: Kutyatulajdonosok, figyelem: jön az ebösszeírás!

Dunaújváros Önkormányzata 2023. szeptember 15. és december 31. között ebösszeírást tart, amelyben minden kutyatartónak kötelező részt venni. Az ebtulajdonosoknak nincs más dolguk, mint kitölteni az  ebösszeíró adatlapot, és eljuttatni az önkormányzathoz.

Az ebösszeírás három évente kötelező önkormányzati feladat, amely ezúttal szeptember 15. és december 31. között zajlik. Ebben az időszakban minden kutyatulajdonosnak kötelessége az ebösszeírásban részt venni.

Az ebösszeíró adatlapot a lakosságnak e-mailen (ebosszeiras@dunaujvaros.hu) vagy személyesen az önkormányzat portáján van lehetősége benyújtani. Az adatlap az önkormányzat portáján is átvehet, de a www.dunaujvaros.hu oldalon is megtalálható a Nyomtatványok Városüzemeltetési Osztály fül alatt.

Fontos tudni, hogy  az adatszolgáltatási kötelezettség  fennáll azon állatoknál is, akiket a korábbi összeírások során már bejelentettek, és abban az esetben is, ha az adatokban nem történt változás. Az adatlapokat kutyánként külön külön kell beadni 2023. december 31-ig.

Csatolmány
Ebösszeíró adatlap
  • Létrehozva: 2023. szeptember 14.