fő tartalom

Hírek

Már az egész város körbejárható kerékpárral

Hírkép: Már az egész város körbejárható kerékpárral

Ünnepélyes keretek között avatták fel az új kerékpárút-hálózatot városunk képviselői. Az esemény helyszínére, az erdei tornapályára biciklivel érkezett a városvezetés.

2024. március 27.

Megnyílt az Új Esély Központ

Hírkép: Megnyílt az Új Esély Központ

Intézményátadó ünnepséget szerveztek múlt héten csütörtökön a volt Bánki iskolában. Mostantól az épület egyik földszinti szárnyában a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió nappali szociális központot üzemeltet.

2024. április 17.

Isten éltesse, „Nővérke”!

Hírkép: Isten éltesse, „Nővérke”!

Folytatódott a szépkorú polgárok köszöntése városunkban. Barta Endre alpolgármester a 90. születésnapját ünneplő Imre Józsefné Mária nénit köszöntötte otthonában. Az ünnepelt egy jól bevált recept alapján készült almás süteménnyel fogadta az önkormányzat látogatóit, és mesélt egyebek mellett munkáról, családról és a hosszú élet titkáról is.

2024. április 17.

Anna néni lánya társaságában fogadta az önkormányzat jókívánságait

Hírkép: Anna néni lánya társaságában fogadta az önkormányzat jókívánságait

Bujáki Györgyné Anna néni is a 90. születésnapját ünnepelte – ez alkalomból igencsak jó hangulatban fogadta Barta Endre alpolgármestert, aki az önkormányzat ajándékai mellett a város nevében a jókívánságokat is tolmácsolta. Isten éltesse, Anna néni!

2024. április 17.

A történelmi múlt kötelez, de a jövő bőven tartogat feladatokat is

Hírkép: A történelmi múlt kötelez, de a jövő bőven tartogat feladatokat is

Szabó Zsolt szerint egy gazdasági alpolgármester dolga, hogy a város cégeit, intézményeit időről időre személyesen is körbejárja és egyeztesse az éppen aktuális teendőket. Ennek jegyében kedden az Innopark Nonprofit Kft.-hez, dr. Huszti Zsolt ügyvezetőhöz látogatott el. 

2024. április 15.

Már lehet nevezni a 25. "Virágos Dunaújvárosért" versenyre!

Hírkép: Már lehet nevezni a 25. "Virágos Dunaújvárosért" versenyre!

Az önkormányzat környezetvédelmi osztálya idén már 25. alkalommal hirdeti meg a "Virágos Dunaújvárosért" versenyt, amelyre nyolc kategóriában várják a nevezéseket. Keresik a legszebben virágosított erkélyeket, ablakokat, lakosság által gondozott előkerteket, virágládákat, üzlet, intézmény és családi házas előkerteket, homlokzatokat. A nevezéseket a www.dunaujvaros.hu weboldalról letölthető nevezési lapon kell benyújtani. A pályázatokat elektronikus úton, a viragositas@dunaujvaros.hu-ra várják. 

A jelentkezési határidő: 2024. július 31.

2024. április 10.

Jelentős önkormányzati segítség Dunaújváros nyugdíjasainak

Hírkép: Jelentős önkormányzati segítség Dunaújváros nyugdíjasainak

Április 8-tól kézbesítik az egyszeri, 5000 forintos rezsitámogatást azoknak a távhőszolgáltatással rendelkező dunaújvárosiaknak, akiknek a nyugdíja nem haladja meg a 285 000 forintot. A támogatást a jogosultak részére minden évben az április hónapban esedékes távhőszolgáltatási díj számlában írják jóvá.

2024. április 10.

Idén is jár a szundikendő minden dunaújvárosi újszülöttnek

Hírkép: Idén is jár a szundikendő minden dunaújvárosi újszülöttnek

Immár harmadik éve, hogy a dunaújvárosi újszülötteket és szüleiket egy apró ajándékkal köszönti az önkormányzat. A csomagokat a védőnők segítségével juttatják el a tulajdonosaiknak.

2024. április 10.

Oldalak