Lomtalanítási információk

Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2021
Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2022


A Technikum II. városrészben folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: A Technikum II. városrészben folytatódik a lomtalanítás

Május 14-én, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Technikum II. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat!  Ezúttal is négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe a lakók kihelyezhetik a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat.

A plakáton sárgával jelölt helyszínen elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség. A legutóbbi lomtalanítás során a Technikum I. városrészben összesen 20,64 tonna lom gyűlt össze.

2022. május 9.

Folytatódik a lomtalanítás, a Technikum I. városrészen a sor

Hírkép: Folytatódik a lomtalanítás, a Technikum I. városrészen a sor

Április 23-án, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Technikum I. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat! Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet majd helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat.

Legutóbb április 9-én, Újtelepen 288 köbméter, 15 tonna lom, és 7,5 tonna elektronikai hulladék gyűlt össze!

Az idei társasházi lomtalanítási akció helyszíneiről és időpontjairól itt lehet tájékozódni: https://dunaujvaros.hu/lomtalanitas

2022. április 20.

Szombaton is lesz lomtalanítás

Hírkép: Szombaton is lesz lomtalanítás

Március 26-án, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Béke I-III. városrészben, és a Kertvárosban folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat! Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet majd helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Legutóbb, március 19-én a Béke II. városrészben 576 köbméter, 38 tonna lom, és 6,46 tonna elektronikai hulladék gyűlt össze. Az idei társasházi lomtalanítási akció helyszíneiről is időpontjairól itt lehet tájékozódni: https://dunaujvaros.hu/lomtalanitas

2022. március 25.

A Béke II.-ben folytatódik a lomtalanítás szombaton

Hírkép: A Béke II.-ben folytatódik a lomtalanítás szombaton

Március 19-én, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Béke II. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat!  Ezúttal négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Az idei év első lomtalanítás-akcióján 300 köbméter lomtól tisztult meg a Római városrész. 

2022. március 17.

Korábban kezdődik a lomtalanítási szezon Dunaújvárosban

Hírkép: Korábban kezdődik a lomtalanítási szezon Dunaújvárosban

A lakossági igényeket figyelembe véve már ezen a hétvégén, március 5-én elkezdődik a lomtalanítás az idei évben. Mint arról Mezei Zsolt általános hatáskörű alpolgármester beszámolt, a képviselők, a Dunanett, és a DVG munkatársai is készen állnak a folytatásra.

 

2022. március 3.

Közös erővel, 5364 köbméternyi lomtól tisztult meg a város

Hírkép: Közös erővel, 5364 köbméternyi lomtól tisztult meg a város

13 alkalom és több, mint 30 helyszín – az idei évben is a már bevált, új rendszerű lomtalanítási akciósorozat részeként szabadulhattak meg a városlakók fölöslegessé vált, kidobásra ítélt tárgyaiktól. Az elektromos hulladékgyűjtéssel kiegészült sorozatban a közösségek összefogásával tisztult meg Dunaújváros.

 

2021. november 19.

Szombaton lesz az év utolsó lomtalanítása

Hírkép: Szombaton lesz az év utolsó lomtalanítása

Az újrendszerű lomtalanítási akció sorozat a végéhez érkezett: november 13-án (szombaton) 7 és 15 óra között lesz az év utolsó "lomizása"az Új Vasmű úton (3 helyszín) és Pálhalmán. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is összesen négy helyszínen szabadulhatnak meg a városlakók a már nem használt, kidobásra ítélt eszközeiktől. A négy helyszín egyikén pedig az elektronikai hulladékoktól is megválhatnak. A legutóbbi, Barátság városrészi lomtalanítás alkalmával 22 tonna lom és 3,36 tonna elektronikai hulladék gyűlt össze.

2021. november 9.

Szombaton a Barátság városrészben élők lomizhatnak

Hírkép: Szombaton a Barátság városrészben élők lomizhatnak

Október 30-án, szombaton 7 és 15 óra között a Barátság városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat. Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Fontos, hogy a Barátság úti helyszínen elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség. Legutóbb, október 16-án a Belváros II. városrészben 224 köbméter, 15 tonna lomtól tisztult meg a város. 

2021. október 27.

Szombaton a Belváros II.-ben folytatódik a lomtalanítási akciósorozat

Hírkép: Szombaton a Belváros II.-ben folytatódik a lomtalanítási akciósorozat

Október 16-án, szombaton 7 és 15 óra között a Belváros II.-ben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat. Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet majd helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Fontos, hogy a Május 1. utcai helyszínen elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség.

2021. október 11.

Oldalak