fő tartalom

Lomtalanítási információk

Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2023
Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2023


Szombaton lesz idei év utolsó lomtalanítása

Hírkép: Szombaton lesz idei év utolsó lomtalanítása
Elérkeztünk az idei év utolsó lomtalanításához, amely november 19-én (szombaton) lesz.
 
A gyűjtőkonténerekkel 7 és 15 óra között az Új Vasmű út mögötti két nagy parkolóban, valamint a Barsi Dénes utcában találkozhatnak a lakók, amelyekbe kihelyezhetik a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyaikat.
 
A legutóbbi lomtalanítás során 322 köbméter, 21 tonna lomtól tisztult meg Dunaújváros.
2022. november 15.

Ezúttal kilenc tonna ment a szemétbe - szombaton folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: Ezúttal kilenc tonna ment a szemétbe - szombaton folytatódik a lomtalanítás

Minden egyes lomtalanítás során egy kicsit fellélegezhet a város és minden bizonnyal azok a városlakók is, akik ily módon meg tudtak szabadulni az esetleg évek óta takargatott használhatatlan tárgyaiktól. Legközelebb november 5-én szombaton lesz erre újabb lehetőség.

2022. november 3.

Október 22-én folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: Október 22-én folytatódik a lomtalanítás

Az őszi lomtalanítások sora október 22-én (szombaton) 7 és 15 óra között folytatódik, a már megszokott négy helyszínen.

A városlakók a Május 1. utcában, a József Attila utcában, a Görbe utcában, valamint a Vasmű úti rakodónál találkozhatnak a konténerekkel. 

A legutóbbi lomtalanítás eredménye: 432 köbméter, 21 tonna. 

2022. október 21.

A Dózsa városrészben folytatódik a lomtalanítás – október 1-jén

Hírkép: A Dózsa városrészben folytatódik a lomtalanítás – október 1-jén
Az Újtelepi ÖKO Nappal indult, és október 1-jén (szombaton) a Dózsa városrészben folytatódik az őszi lomtalanítási sorozat.
 
Ezúttal 4 helyszínen lesznek gyűjtőkonténerek, ahová a városlakók 7 és 15 óra között feleslegessé vált lomjaikat helyezhetik. Fontos tudni, hogy a lomtalanítás során elektronikai hulladék is leadható.
 
A pontos helyszínek a mellékelt plakáton olvashatók.
2022. szeptember 29.

Indul az őszi lomtalanítás – a cél közös: tiszta Dunaújváros!

Hírkép: Indul az őszi lomtalanítás –  a cél közös: tiszta Dunaújváros!

Újabb helyszíneken folytatódik az új rendszerű társasházi lomtalanítási akció. Az őszi sorozat során összesen 7 alkalommal szabadulhatnak meg a városlakók a már feleslegessé vált, kidobásra ítélt, használaton kívüli tárgyaiktól.

Tavasszal 2332 köbméter lomtól tisztult meg a város.

2022. szeptember 7.

A Technikum II. városrészben folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: A Technikum II. városrészben folytatódik a lomtalanítás

Május 14-én, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Technikum II. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat!  Ezúttal is négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe a lakók kihelyezhetik a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat.

A plakáton sárgával jelölt helyszínen elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség. A legutóbbi lomtalanítás során a Technikum I. városrészben összesen 20,64 tonna lom gyűlt össze.

2022. május 9.

Folytatódik a lomtalanítás, a Technikum I. városrészen a sor

Hírkép: Folytatódik a lomtalanítás, a Technikum I. városrészen a sor

Április 23-án, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Technikum I. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat! Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet majd helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat.

Legutóbb április 9-én, Újtelepen 288 köbméter, 15 tonna lom, és 7,5 tonna elektronikai hulladék gyűlt össze!

Az idei társasházi lomtalanítási akció helyszíneiről és időpontjairól itt lehet tájékozódni: https://dunaujvaros.hu/lomtalanitas

2022. április 20.

Szombaton is lesz lomtalanítás

Hírkép: Szombaton is lesz lomtalanítás

Március 26-án, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Béke I-III. városrészben, és a Kertvárosban folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat! Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet majd helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Legutóbb, március 19-én a Béke II. városrészben 576 köbméter, 38 tonna lom, és 6,46 tonna elektronikai hulladék gyűlt össze. Az idei társasházi lomtalanítási akció helyszíneiről is időpontjairól itt lehet tájékozódni: https://dunaujvaros.hu/lomtalanitas

2022. március 25.

A Béke II.-ben folytatódik a lomtalanítás szombaton

Hírkép: A Béke II.-ben folytatódik a lomtalanítás szombaton

Március 19-én, szombaton 08:00 és 15:00 óra között a Béke II. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat!  Ezúttal négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Az idei év első lomtalanítás-akcióján 300 köbméter lomtól tisztult meg a Római városrész. 

2022. március 17.

Oldalak