Lomtalanítási információk

Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2021
Lomtalanítási időpontok és helyszínek - 2021

Újabb nagy adag lomtól tisztult meg a város

Hírkép: Újabb nagy adag lomtól tisztult meg a város

Szeptember 4-én a Dózsa városrészben folytatódott a lomtalanítás, ahol a nap végére 532 köbméter, 29 tonna mennyiségű lom gyűlt össze. Gyűjtőkonténereket négy helyszínen helyeztek ki: a városlakók a már nem használt, kidobásra ítélt tárgyaikkal tölthették meg az edényzeteket - ezek közül egy helyszínen az elektronikai eszközeiktől is megszabadulhattak az itt élők, ebből 4 tonna gyűlt össze. A lomtalanítási akciósorozat folytatódik, időpontokról és helyszínekről itt tájékozódhatnak: https://dunaujvaros.hu/lomtalanitas

2021. szeptember 6.

A következő hónapokban is több tonna lomtól tisztulhat meg Dunaújváros

Hírkép:  A következő hónapokban is több tonna lomtól tisztulhat meg Dunaújváros

A városlakók ismét megszabadulhatnak a már feleslegessé vált, kidobásra ítélt használati tárgyaiktól, hiszen az ősz beköszöntével folytatódik a még tavasszal elkezdett újrendszerű lomtalanítási akciósorozat – elektronikai hulladékgyűjtéssel is kiegészülve.

2021. szeptember 3.

Folytatódik a lomtalanítás - szombaton a Dózsa városrészben

Hírkép: Folytatódik a lomtalanítás - szombaton a Dózsa városrészben

Szeptember 4-én, szombaton 7 és 15 óra között a Dózsa városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat! Ezen a napon négy helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. Fontos, hogy a Derkovits Gyula utcai nagy parkolóban elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség!

2021. augusztus 31.

Hat alkalmon túl vagyunk - ősszel folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: Hat alkalmon túl vagyunk - ősszel folytatódik a lomtalanítás

Félúton jár az idei új rendszerű lomtalanítás. Csak ebben a félévben összesen annyi lom gyűlt össze, mint tavaly egy teljes év alatt. A városlakók eddig hat alkalommal szabadulhattak meg a már megunt, feleslegessé vált tárgyaiktól, illetve az otthonaikban található elektronikai hulladéktól. A számok magukért beszélnek, mint azt Mezei Zsolt alpolgármester elmondta, míg tavaly egész évben 2960 köbméter (164 tonna) lom gyűlt össze, addig az idei hat alkalommal  2928 köbméter (198,5 tonna) felesleges tárgytól szabadultak meg a városlakók.

 

2021. július 19.

448 köbméter lom gyűlt össze a Technikum II. városrészben

Hírkép: 448 köbméter lom gyűlt össze a Technikum II. városrészben

Július 10-én, szombaton a Technikum II. városrészben folytatódott a lomtalanítási akciósorozat, amely során négy helyszínen szabadulhattak meg a városlakók kidobásra ítélt tárgyaiktól, két helyszínen pedig elektromos hulladékaiktól is. Az akció ezúttal is sikeres volt: 24 tonna lomtól szabadult meg a város, amely 448 köbméternek felel meg.

2021. július 12.

A Technikum II. városrész következik a sorban

Hírkép: A Technikum II. városrész következik a sorban

Július 10-én 7 és 15 óra között a Technikum II. városrészben folytatódik a lomtalanítás: a lakók a Balogh Ádám utcában, a Táncsics Mihály utca nagy parkolójában, a Bocskai István - Esze Tamás utca sarkán és a Táncsics Mihály utca - Balogh Ádám utca sarkán kihelyezett konténerekbe vihetik megunt tárgyaikat. Utóbbi két helyszínen az elektromos hulladéktól is megszabadulhatnak a lakók. Legutóbb, június 26-án a Technikum I. városrész tisztult meg összesen 29 tonna lomtól, amely 384 köbméternek felel meg.

 

2021. június 30.

A Technikum I. városrészben lesz a következő lomtalanítás

Hírkép: A Technikum I. városrészben lesz a következő lomtalanítás

Folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akció: június 26-án (szombaton) 7 és 15 óra között a Technikum I. városrészben szabadulhatnak meg a lakók a már feleslegessé vált, kidobásra ítélt használati tárgyaiktól. Ezúttal négy helyszínen lesznek kihelyezett gyűjtőkonténerek: a Bocskai István utca közepén, a Weiner Tibor körúton két helyszínen és a Táncsics Mihály utcában. A Weiner Tibor körúton kihelyezett konténerekbe az elektronikai hulladékot várják. A legutóbbi akció alkalmával 29, 5 tonna lomtól tisztult meg a város.

2021. június 18.

Június 12-én folytatódik a lomtalanítás

Hírkép: Június 12-én folytatódik a lomtalanítás

Folytatódik a lomtalanítási akció: június 12-én, szombaton 7 és 15 óra között a Kertvárosban, Barsi Dénes utcában és a Bagolyvárnál lesznek kihelyezett gyűjtőkonténerek,  amelyekbe a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat várják. Két helyszínen - a Bagolyvár, Barsi Dénes utca - elektromos hulladék elhelyezésére is van lehetőség. A korábbiakhoz hasonlóan a gyűjtőpontokon folyamatosan jelen lesz személyzet is, akik segítenek a városlakóknak, valamint odafigyelnek, hogy valóban csak a megfelelő lomok kerüljenek az edényekbe. A legutóbbi lomtalanítás során a Béke I-III. városrészben az itt élők mindösszesen 560 köbméternyi kidobásra ítélt tárgyuktól szabadultak meg, ez 36 tonna lomnak felel meg.

2021. június 3.

Szombaton az I-III. városrészben lesz lomtalanítás

Hírkép: Szombaton az I-III. városrészben lesz lomtalanítás

Május 29-én, szombaton 7 és 15 óra között a Béke I-III. városrészben folytatódik az új rendszerű lomtalanítási akciósorozat. Ezúttal három helyszínen lesznek megtalálhatóak a gyűjtőkonténerek, amelyekbe ki lehet helyezni a már nem használt, kidobásra ítélt használati tárgyakat. A mellékelt plakáton sárgával jelölt helyszíneken pedig elektronikai hulladékgyűjtésre is lesz lehetőség. 

2021. május 27.

Oldalak