fő tartalom

Válasszuk az egészséget!

Ismét jótékonykodik a megye egyik legnagyobb kispályás labdarúgó tornája, a Carissa Kupa!
A XII. Carissa Kupán a társadalmi szerepvállalás fontosságát is szeretnék hirdetni, ezért a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottsága gyűjtést szervez, „Válasszuk az Egészséget!” címmel, hogy segítsünk a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórháznak egy új CT (Computer Tomográfiás) készülék megvásárlásában.
Az új eszköz használatával a korábbinál kisebb sugárterhelés éri majd a betegeket, és egy-egy vizsgálat rövidebb ideig is tart, csökken a várakozási idő. A beruházás jelentős megtakarítást jelent majd a kórháznak. A digitalizált radiológiai vizsgálatokhoz ugyanis már nem kell sem hagyományos filmet, sem drága, környezetszennyező előhívó vegyszereket használni.
 

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a 2013-ban elnyert „Dunaújvárosért” díj anyagi elismerését – azaz 200.000 forintot – törzstőkeként felajánlott, így már el is kezdődött a jótékonysági akciónk. Természetesen cégek, vállalkozók, vállalatok, magánszemélyek – vagyis bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy kórházunk régi álma megvalósuljon. Lesz lehetőség a XII. Carissa Kupa helyszínén, a Dunaújváros Sportcsarnokban is adakozni, a kihelyezett gyűjtőládában. Az 5.000 forintot vagy az azt meghaladó felajánlásokat reklámfelülettel jutalmazzuk, hiszen az adományozó neve felkerül a „CT – ADOMÁNYOK” elnevezésű információs táblára. A szervezők döntése értelmében a csapatok nevezési díjának 10%-a (2500 Ft/ csapat) szintén a CT-alapba kerül.
Megpróbálnak segíteni és köszönet illeti mindazokat, akik adományoznak, és ezzel részesei lesznek ennek a szép és jelentős összefogásnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
Petrás Gábor Főtitkár
+ 36 70 616 59 41
dmjv.dlsz@gmail.com
www.dlsz.hu

  • Létrehozva: 2014. január 6.