fő tartalom

V. Farsang Foci Kupa - Dunaújváros

Hírkép: V. Farsang Foci Kupa - Dunaújváros

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2016. február 13-án szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A tornára 10 csapat jelentkezést fogadják el, akiket két 5-ös csoportba sorsolunk. Az első négy csapat továbbjut és egyenes kieséses rendszerben folytatják a küzdelmeket a döntőig. 

Petrás Gábor a szövetség főtitkára és a rendezvény főszervezője: Szövetségünk Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első 3 helyezett csapatnak oklevelet, kupát és érmet ad át a díjátadó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, kapust és a torna gólkirályát is díjazzák egy- egy emlékserleggel, hogy elismerjék a  tehetségeket. Az amatőr labdarúgó kupán 10 csapat több mint 100 játékosa fog részt február 13-án, melyen 7-es rúgóversenyt is szervezünk a játékosoknak a Zeus Sportbolt támogatásával. 
A torna az Arany János Általános iskola sportcsarnokában lesz megrendezve reggel 08.00 órától este 19.00 óráig, ahová várjuk a szurkolókat, nézőket. Természetesen a sportrendezvény ingyenesen tekinthető meg.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Technikai információk:

10 csapat
2 ötös csoport
8 továbbjutó
7-es rúgó verseny

Sorsolás és technikai megbeszélés:

2016. február 8. hétfő 16.30 óra DLSZ iroda 8. emelet

A torna helyszíne és időpontja:

Arany János Általános Iskola Sportcsarnok, Dunaújváros Március 15. tér
2016. február 13. szombat 08.00 - 18.00

  • Létrehozva: 2016. február 8.