fő tartalom

Lakossági közvélemény-kutatás kezdődik Dunaújvárosban

Hírkép: Lakossági közvélemény-kutatás kezdődik Dunaújvárosban

Sajtóközlemény:
ÁROP-1.A.5-2013-2013-0090 kódszámú Önkormányzati Szervezetfejlesztés pályázathoz kapcsolódóan lakossági felmérés kezdődik Dunaújvárosban.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv keretében indított Államreform Operatív Program-1.A.5-2013  kódszámú pályázaton újabb fejlesztési forrást nyert. A támogatásból indított szervezetfejlesztési projekt részeként városunk lakosai körében közvélemény-kutatás is zajlik. Ennek keretében a polgárok közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségéről, igényeiről kívánunk képet alkotni, mivel az Önkormányzat a város polgárainak véleményét figyelembe véve kívánja a közszolgáltatásokat továbbfejleszteni.

A felmérés a városban folyó fejlesztések hatásaival és ismertségével, a város kulturális, közösségi- és sportéletével, az önkormányzat által működtetett intézményhálózat továbbfejlesztési lehetőségeivel, valamint a Polgármesteri Hivatal munkájának értékelésével kapcsolatos kérdéseket vizsgálja.

A lakossági véleményfelmérésben való részvétel önkéntes, kötelezettséggel nem jár, az adatok elemzése anonim módon történik.

Dunaújváros minden polgárának véleménye fontos számunkra, ezért kérjük, válaszoljon a telefonon jelentkező kérdezőbiztosok kérdéseire!

Pálfi-Németh Tünde
önkormányzati sajtószóvivő
DMJV PMH


Dunaújváros MJV Önkormányzata
2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
E-mail: polgmest@pmh.dunanet.hu
Honlap: www.dunaujvaros.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu
Magyar Program Magyarország megújul
  • Létrehozva: 2014. március 18.