fő tartalom

Közvélemény-kutatás Dunaújvárosban

Hírkép: Közvélemény-kutatás Dunaújvárosban

SAJTÓKÖZLEMÉNY
Önkormányzati Szervezetfejlesztés pályázathoz kapcsolódóan lakossági felmérés kezdődik Dunaújvárosban.

 

Dunaújváros címer Széchenyi terv

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata több mint 39 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Szervezetfejlesztés konvergencia régiókban levő önkormányzatok számára” című pályázaton, az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 40 millió forintos összköltségvetésű beruházásból szervezetfejlesztési projekt valósul meg.

A támogatásból indított szervezetfejlesztési projekt részeként a város lakosai körében közvélemény-kutatás is zajlik. Ennek keretében a polgárok közszolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségéről, igényeiről kívánnak képet alkotni, mivel az Önkormányzat a város polgárainak véleményét figyelembe véve kívánja a közszolgáltatásokat továbbfejleszteni.

A felmérés a városban folyó fejlesztések hatásaival és ismertségével, a város kulturális, közösségi- és sportéletével, az önkormányzat által működtetett intézményhálózat továbbfejlesztési lehetőségeivel, valamint a Polgármesteri Hivatal munkájának értékelésével kapcsolatos kérdéseket vizsgálja.

A lakossági véleményfelmérésben való részvétel önkéntes, kötelezettséggel nem jár, az adatok elemzése anonim módon történik.

Dunaújváros minden polgárának véleménye fontos számunkra, ezért kérjük, válaszoljon a telefonon jelentkező kérdezőbiztosok kérdéseire!

Magyar Program

Dunaújváros MJV Önkormányzata
Cím: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.
E-mail: polgmest@pmh.dunanet.hu
Honlap: www.dunaujvaros.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu
Magyarország megújul
  • Frissítve: 2014. április 2.
  • Létrehozva: 2014. március 25.