Babrányi Éva

Babrányi Éva a Gazdasági Igazgatóság, Adóhatósági Osztályának, adóügyi ügyintézője 1992-ben helyezkedett el önkormányzatunknál gépjárműadó ügyintézőként. A közszolgálatban töltött 24 éve alatt munkaköre változatlanul a gépjárműadóztatás maradt. Munkaterületén a szakmai fejlődése folyamatos, tudásának fejlesztése érdekében 1997-ben pénzügyi-számviteli képesítést szerzett.

Az utóbbi években bekövetkezett nyugdíjbavonulások, szakember váltások során a megszerzett tapasztalat, szaktudás birtokában az új munkatársaknak készségesen adta át ismereteit. Feladatainak ellátása során türelmes és megfelelő szakmai tájékoztatás nyújtásával az adófizetés okán ügyfeleknél jelentkező negatív magatartást mindig képes enyhíteni és higgadtan kezelni.

Az osztály, illetve a hivatali dolgozók körében is közvetlen, vidám természete révén szeretet, valamint a magánéletében és munkahelyén való helytállásért tisztelet övezi. Lelkiismeretes, munkáját szerető, munkatársait segítő és az önkormányzat gazdasági érdekeit szem előtt tartó, mindemellett az ügyfeleket tisztelő szakember.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű tevékenységének és hivatástudatának elismeréseként a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Babrányi Éva részére adományozta.

  • Frissítve: 2021. augusztus 26.
  • Létrehozva: 2016. július 8.