fő tartalom

Bucsai Béláné

Bucsai Béláné a Gazdasági Igazgatóság Költségvetési és Pénzügyi Osztály pénzügyi ügyintézője, 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, melyet teljes egészében a köz szolgálatában töltött el. Kezdetben a mai Lorántffy Zsuzsanna Szakmunkás és Szakközépiskola jogelődjeként működő Ipari Szakmunkásképző Intézet pénzügyi ügyintézője volt, majd 1995-től kezdődően a dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal pénzügyi ügyintézője.

Az elmúlt több mint 20 évben töretlen lelkesedéssel végezte munkáját a hivatalban, melyet a hozzáértés, a lelkiismeretesség, és megbízhatóság jellemzett. Munkatársai mindenben számíthattak rá. Feladatköréből adódóan más osztályokkal, intézményekkel, gazdasági társaságok ügyintézőivel, és bankok ügyintézőivel is kapcsolatot tart, mely során segítőkész, barátságos volt.

Munkaköréhez – annak jellegéből adódóan – ritkán kapcsolható kiemelkedő esemény, de a hivatal pénzügyi tevékenységén belül mindig kiegyensúlyozott, kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Új feladatai alkalmával is kitartó és megoldásra törekvő volt. Munkája során folyamatosan számítani lehetett rá, az osztály egyik alappillére.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, az elhivatott és példaértékű szakmai tevékenységének elismeréseként, a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Bucsai Béláné részére adományozta.

  • Frissítve: 2021. augusztus 26.
  • Létrehozva: 2016. július 8.