fő tartalom

Cruceru Carmen Mihaela

Cruceru Carmen Mihaela – 1965-ben Romániában született.

1992 májusa óta dolgozik a Jószolgálati Otthonban.

Kezdetben a napközi konyháját vezette, szakács szakképzettséget szerzett, hogy munkáját megfelelő szaktudással végezze. Lelkiismeretesen tanulta a nyelvünket, és fontos volt számára, hogy magyar állampolgár lehessen.

Sokat tanult, munkájában a segítő szándék elsődleges volt mindig, így természetes volt számára az is, hogy tovább tanuljon, ezért elvégezte a két éves szociális gondozó és ápoló képzést, hogy igazi segítőjévé váljon az ellátottaknak.

Ebben az évben ünnepelhette a 25 éves közalkalmazotti és a 25 éves jószolgálatis jubileumát. A bentlakásos intézmény három műszakos gondozójaként kiemelkedő teljesítményt nyújt a mindennapi munkája során.

Határozott, precíz, empatikus készsége, lendülete és segítőkészsége példaként szolgál a kollégái számára.

Kitartása, motiváltsága révén nincsen számára elérhetetlen akadály.

Kollégái bármikor számíthatnak rá, a gondoskodása, a figyelme teljes körű az ellátottak irányában, és szabadidejében is gyakran bejár a rendezvényekre, kirándulásokra kísérőnek.

Mindig nyitott az új lehetőségek iránt, képzi magát, és részt vesz a belső képzéseken is.

Nagy utat tett meg – nemcsak földrajzi értelemben – míg a segítő szakmára rátalált, és a szociális segítés a hivatásává vált.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréseként a „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díjat Cruceru Carmen Mihaela részére adományozta.

  • Frissítve: 2018. november 22.
  • Létrehozva: 2018. november 22.