fő tartalom

Csibri Istvánné

Csibri Istvánné osztálytanítóként dolgozik a Petőfi Sándor Általános Iskolában több mint három évtizede. 1975-ben szerezte meg első, tanítói diplomáját a Bajai Tanítóképző Intézetben testnevelés műveltségi területtel. Még ebben az évben elhelyezkedett a Petőfi Sándor Általános Iskolában, ahol az első 12 évben tanítóként dolgozott. Ismeretei bővítése érdekében 1979-ben tanári diplomát szerzett a Pécsi Tanárképző Főiskolán pedagógiai szakon. Az iskola közművelődési felelőseként számos program és rendezvény ötletgazdája és lebonyolítója volt. 1987-ben az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karán pedagógiai oklevelet szerzett. Munkája pedig új feladatkörrel bővült, szaktanácsadói megbízást kapott a Fejér Megyei Pedagógiai Intézettől.

Tapasztalatával, sokrétű tanulmányi előképzettségével az alsós szakmai munkaközösségek aktív tagja. Munkáját a mai napig az elhivatottság, lendületesség, szakmaszeretet jellemzi. Osztályainak, és az egész intézménynek szívesen és rendszeresen szervez kulturális és szabadidős programokat.

Hosszú évek óta dolgozik teljes odaadással a Petőfis Tanítványainkért Alapítvány kuratóriumának vezetőjeként és segíti azoknak a diákoknak az érvényesülését, akik vagy tehetségük, vagy rászorultságuk révén, de igénylik a támogatást.

Dunaújváros Közgyűlése, az egész pályáján átívelő magas színvonalú szakmai munkájának elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért díjat Csibri Istvánné tanárnő részére adományozta.

  • Frissítve: 2014. július 7.
  • Létrehozva: 2014. július 7.