fő tartalom

Csibyné Vajda Tímea

Csibyné Vajda Tímea 1985-ben kapta meg diplomáját a Pécsi Janus Pannonius Tanárképző Főiskolán földrajz-népművelés szakon. Tanári pályáját, mint végezett pedagógus 1985-ben kezdte meg a Dózsa György Általános Iskolában, ahol földrajzot és környezetismeretet tanított a diákoknak. Az eltelt 37 évben hű maradt iskolájához, agy most, amikor az iskolától búcsúzik, egyúttal a pedagógusi pályáját is befejezi.

Tantárgyai iránti szeretetét jelzi, hogy tanítványait szívesen készítette fel versenyekre, vetélkedőkre és sok esetben sikeresen szerepeltek ezeken a megmérettetéseken. De munkája során nem csak a szakterületére fordított nagy figyelmet, az elmúlt években rendszeresen vett részt a tudatos gazdálkodásra nevelésben, amelyet alátámaszt, hogy a „Gazdálkodj okosan” tankerületi vetélkedőn az ő tanítványai hozták el minden évben a dobogó első helyét.  Fontos volt számára az is, hogy a tananyag tartalmat közelebb hozza a tanítványaihoz, ezért sokszor vitte ki őket a természetbe, ahol személyesen vizsgálhatták meg a természet csodáit.  Az iskola más tevékenységeibe is, mint például a nagysikerű Határtalanul program szívesen becsatlakozik és segít.

De részt vesz sok más iskolai megmozdulásban, rendezvényeken, kulturális és szabadidős tevékenységeken. Szívesen csatlakozott a gyermekek számára szervezett nyári táborok megszervezéséhez és megvalósításához is. Pályafutása sorén mindig volt jó ötlete, tanácsa kollégái, tanítványai és szülők számára is.

Oktató-nevelő munkáját a naprakészség, állandó önfejlesztés jellemezte, a szakmai fejlődésre mindig nagy hangsúlyt fektetett.

  • Frissítve: 2022. június 10.
  • Létrehozva: 2022. június 10.