fő tartalom

Dunai Zsolt Illésné

Dunai Zsolt Illésné tanítónő 37 éve dolgozik a Petőfi Sándor Általános Iskolában. Már főiskolai gyakorlatát is itt töltötte. Szorgalmát és tehetségét bizonyítja, hogy ugyanazon év szeptemberétől, azaz 1979-től kinevezett nevelőként lett a tantestület tagja, és természetesen azóta is töretlen hittel neveli és oktatja a diákokat.

Szakmai fejlődésére mindig nagy hangsúlyt fektetett. Élete az élethosszig tartó tanulás iskolapéldája. A Győri Tanítóképző Főiskola befejezését követően sorban végezte el azokat a tanfolyamokat, mely mind egy hatékonyabb és minőségibb munka megvalósítását célozták meg.

Kérdésekkel és nehézségekkel bátran fordulhattak hozzá, nem véletlen, hogy megválasztották a közalkalmazotti tanács tagjának. Osztályát számos programmal segíti olyan plusz ismeretek megtapasztalásához, melyre sok kisdiáknak – körülményei miatt – nem lenne lehetősége. Osztályában folytatott munkáján túl mindig vállalt olyan plusz feladatokat is, mely az egész intézmény működését segíti. Számos iskolai, tankerületi verseny összeállításában és lebonyolításában számíthattak a segítségére. Nevéhez fűződik az intézményi minőségirányítási program kidolgozása és iskolai koordinálása.

Kiemelkedő és példaértékű szakmai tevékenységének elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Dunai Zsolt Illésné tanítónő részére adományozta.

  • Frissítve: 2019. június 12.
  • Létrehozva: 2019. június 12.