fő tartalom

Gergely Jánosné

Gergely Jánosné óvodapedagógusként negyvenegy éve töretlen szorgalommal végzi munkáját. Sopronban 1996-ban szerezte meg főiskolai diplomáját.

1981-ben megszerzett középfokú óvónői végzettsége után a Dunaújvárosi 2. számú Napköziotthonos Óvodában kezdte meg szakmai munkáját. Óvodájának kiemelt feladata a művészeti nevelés volt, szívesen szervezett a gyerekek munkáiból kiállításokat. Könyvtárlátogatások során megismertette a gyerekeket a régmúlt idők hagyományaival.

Szociális érzékenységgel és nagy tapintattal hosszú éveken keresztül gyermekvédelmi felelősként támogatta, segítette a családokat, a nehézségekkel küzdő gyerekeket.

2006. januárjától az Eszterlánc Tagóvoda dolgozója lett. A felnőtt közösség oszlopos tagja, mindenkihez van egy jó szava. Segítőszándékú, javaslatait, ötleteit szívesen fogadják és valósítják meg.

Személyiségéből adódóan nyitott, sokoldalú, innovatív, ezért a gyermekeket is kutatásra, felfedezésre, önálló vélemény formálásra ösztönzi.

Gergely Jánosné óvodapedagógusi tevékenységét a mai napig fáradhatatlanul őszinte hivatástudattal, folyamatosan magas színvonalon végzi.

  • Frissítve: 2021. június 10.
  • Létrehozva: 2021. június 10.