fő tartalom

Gyuricska Mihályné

Gyuricska Mihályné a Dunaújvárosi Óvoda Katica Egységének vezető óvodapedagógusa.

1973-tól végzi pedagógusi tevékenységét, nagyfokú hivatástudattal és alapos szakmai felkészültséggel rendelkezik. Az elmúlt 40 év alatt óvónői munkájában mindig hangsúlyt kapott a gyermekek sokoldalú személyiségfejlesztése, az óvodapedagógusok módszertani ismereteinek fejlesztése, megújítása.

A gyermekkel való bánásmódja követésre méltó, különös figyelmet fordít a környezettudatos nevelésre és az esélyegyenlőség biztosítására, az elesettek felkarolására. Rendszeresen vesz részt továbbképzéseken, az alapvégzettsége mellé további szakképzettségeket szerzett, melyeket alkalmaz, beépít a mindennapi nevelőmunkájába. A tudását szívesen megosztja kollegáival. Kapcsolattartása a munkatársaival, a szülőkkel és a külső partnerekkel felelősségteljes.

Több évtizede vezető helyettesi, egységvezetői feladatotokat lát el. Munkaköréhez kapcsolódó megbízásokat maximális intenzitással látja el. Az új kihívások hatására is minden helyzetben megállja a helyét és a változások friss lendületet adnak munkájának.

A Katica óvoda kollektívájának jelenleg is aktív, szorgalmas vezetője határozott, tudatos és folyamatosan magas színvonalon végzett munkájának köszönhetően. Irányításával az óvoda a Pentelei városrész társadalmi életében is jelentős szerepet vállal, népszerű és színes nyitott programjaival.

Gyuricska Mihályné óvodapedagógusnak 40 éve töretlen szorgalom jellemzi munkáját.

Lelkiismeretes és példaértékű munkájának elismeréseként, Dunaújváros Közgyűlése, a Dunaújváros Oktatásügyéért díjat Gyuricska Mihályné óvodapedagógus részére adományozta.

  • Frissítve: 2013. június 11.
  • Létrehozva: 2013. június 11.