fő tartalom

„DIAGNOSZTIKUS MÉRÉSEK AZ OKTATÁSBAN”

A KLIK Dunaújvárosi Tankerülete, újabb lépésként, „Diagnosztikus mérések az oktatásban” címmel továbbképzést szervez pedagógusoknak 2015. február 5-én, csütörtökön 13:00-18:00 óráig a Dunaújvárosi Főiskola A épület S01 termében.

Sajtóközlemény

„Diagnosztikus mérések az oktatásban”

A KLIK Dunaújvárosi Tankerülete, újabb lépésként, „Diagnosztikus mérések az oktatásban” címmel továbbképzést szervez pedagógusoknak 2015. február 5-én 13:00-18:00 óráig a Dunaújvárosi Főiskola A épület S01 termében.

A Szegedi Tudományegyetem oktatói és kutatói által kifejlesztett eDia program jelentős segítséget nyújt a tanulók tudásának és teljesítményének méréséhez. A programot az ország számos iskolájában használják a pedagógusok. 2014-ben a Dunaújvárosi Tankerület valamennyi intézménye csatlakozott az eDia programhoz, így a továbbképzés és a szakmai konzultáció különösen fontos és hasznos a mérésekben közreműködő pedagógusoknak.

A továbbképzésen a téma neves előadói jelennek meg: Csapó Benő egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem Oktatáselméleti Kutatócsoportjának vezetője, Pásztor Attila tudományos segédmunkatárs és Tóth Edit az MTA - SZTE Képességfejlődés Kutatócsoport tudományos segédmunkatársa.

A képzés során a pedagógusok megismerkedhetnek az online diagnosztikus értékelés (eDia) alkalmazásának elméleti hátterével, a tanulók egyéni fejlesztésének lehetőségeivel és az iskolai gyakorlattal.

  • Létrehozva: 2015. február 2.