fő tartalom

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztújító Közgyűlése – 2015

Hírkép: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztújító Közgyűlése – 2015

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2015. március 10-én Tisztújító Közgyűlést tartott a Campus étterem különtermében. A küldöttek a részletes programot, a Közgyűlés anyagát és a jelölőlistát elektronikus úton megkapták, illetve a DLSZ honlapján érhették el. Az Elnökség és a Közgyűlés az eredetileg kiküldött napirend szerint dolgozott.

A Közgyűlést Lázárné H. Edit a Felügyelő Bizottság elnöke nyitotta meg, majd Kalácska András, a szövetség elnöke megköszönte az elmúlt négy évben végzett munkát, a tagoknak, a vezetőknek, és természetesen a támogatóknak. Ezt követően Petrás Gábor főtitkár számolt be arról a tevékenységről, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség végzett a 2011-2014-es időszakban. Majd a bizottsági beszámolók következtek.

Először Márton László a Fegyelmi Bizottság elnöke beszélt az általa vezetett bizottság munkájáról, a mérkőzéseken tapasztalható nagyobb fegyelemről, valamint a kiállítások csökkenő számáról. Futó János a Kispályás Bizottság elnöke szintén pozitív történésekről tett említést beszámolójában, azonban jelezte azt is, hogy a játékvezetők küldésénél akadtak gondok, valamint égető problémaként jelölte meg a kevés megfelelő minőségű labdarúgópályát.

A Játékvezető Bizottság elnöke Viszokai László FIFA játékvezető asszisztens nem tudott jelen lenni a közgyűlésen, helyette Mészáros István FIFA játékvezető mondta el a küldötteknek, hogy kisebb-nagyobb gondok akadtak az elmúlt időszakban, azonban minden probléma gyorsan, korrektül lezárásra került és remélhetőleg az új elnökség is hasonló módon fog majd eljárni vitás ügyekben. Mészáros István ezt követően a Versenybizottság munkájáról is beszámolt, hiszen ott ő funkcionál elnökként.

Legvégül Tóth Imre a Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnökeként, valamint a Női Bizottságot is vezető elnökként olvasta fel összegzését a négy évről, megemlítve a jótékony akciókat, a karitatív munkát, amit a DLSZ keretein belül és természetesen a szövetség támogatásával folytatnak, de említést tett az elmúlt időszakban beindított női bajnokságról, a két csoportos öregfiúk bajnokságról és a rendkívül fontos Önkormányzati támogatásokról.

DLSZ elnökségi ülés 2015

A beszámolókat követően Hingyi László Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, a DLSZ elnökségi tagja köszönte meg a négyéves ciklusban végzett munkát és elmondta, hogy nagyon fontos a városnak az a tevékenység, amit a szövetség magas színvonalon és általános megelégedésre folytat.

DLSZ elnökségi ülés 2015

A bizottsági beszámolókat a Közgyűlés egyhangúan elfogadta.

DLSZ elnökségi ülés 2015

Ezt követően a napirendi pontnak megfelelően, Dr. Kovács Péter a Jelölő Bizottság elnöke kért szót, és ismertette a jelölt-listát, melyet a küldöttek állítottak össze, majd nyílt szavazásra került sor. A tisztségviselőket a következő négy éves ciklusra, a Közgyűlés nyílt szavazással kijelölte, valamint megszavazták a hét tagúról kilenctagúra bővülő elnökség két új tagját is (lásd: Meghívó). 

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2014-2018:

Elnök:

Kalácska András

Főtitkár:

Petrás Gábor

Elnökségi Tagok:

Hingyi László, Strausz Tamás, Márton László, Futó János, Tóth Imre, Vígh György, Fekete Mihály, valamint Mészáros István és Viszokai László

A Közgyűlés végén Kalácska András régi-új elnök örömmel tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztújító Közgyűlése eredményesen lezárult, gratulált az újonnan megválasztott tisztségviselőknek és egyben megköszönte a megjelent tagoknak és vendégeknek, hogy részvételükkel megtisztelték ezt a fontos eseményt. 

futsal DLSZ

A tanácskozás végén a frissen megválasztott új elnökség érmekkel és serlegekkel köszöntötte az I. Dunaújvárosi Futsal Bajnokság dobogós helyen végzett csapatait és különdíjasait, majd minden meghívottat vacsorára és kötetlen beszélgetésre invitált.

 

  • Létrehozva: 2015. március 13.