fő tartalom

Akik a biztonságunkért dolgoznak - díjátadó a Városházán

Hírkép: Akik a biztonságunkért dolgoznak - díjátadó a Városházán

A Közbiztonsági rendezvénysorozat részeként dicsérő okleveleket és értékes tárgyjutalmakat adtak át a Közbiztonsági hónap elnevezésű programban való eredményes részvételért, az egész éves kitűnő munka elismeréseként.

A jutalmakat Izsák Máté önkormányzati képviselő, a Közbiztonsági és Társadalmi kapcsolatok bizottságának elnöke, valamint Udvardi Sándor, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke adta át a díjazottaknak.

Elismerésben részesült a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság részéről Keszler Krisztina rendőr főtörzsőrmester, a Dunaújvárosi Vízirendészeti Rendőrörs részéről Fodor Tamás rendőr zászlós, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Kirendeltségének részéről Koller Gábor tűzoltó főhadnagy, katasztrófavédelmi főreferens, a Dunaújváros Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága részéről, Radics Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, gépkocsivezető, a Dunaújvárosi Létesítményi Tűzoltóságok részéről, a VÉDSZ Kft. képviseletében Szüsz Ferenc nyugalmazott tűzoltó, valamint az ISD Dunaferr képviseletében Mester Zoltán tűzoltó szolgálatparancsnok.

A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet részéről Szloboda Péter bv. zászlós biztonsági főfelügyelő, a Dunaújvárosi Mentőállomás részéről Balogh Péter műszaki gondnok, a polgárőrségek részéről Varga József (Pannon Polgárőrség), Nagy János (Táborállási Polgárőrség), Hegedűs László (Városvédő Polgárőrség), Domaföldi József (DUPENT Polgárőrség), a Dunaújvárosi Honvéd Civil Klub részéről Sárközi Ilona, nyugalmazott honvéd zászlós vehetett át elismerést. Díjat kapott még a civil szférában, a bűnmegelőzésért, illetve közbiztonságért végzett tevékenységének elismeréséért Szenczi András, a Mezőfalvai Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Zrt. rendésze, Horváth Mária, a Dunanet Design Stúdió munkatársa, Kleinné Németh Judit, az Egészségmegőrzési Központ vezetője. 

http://dunaujvaros.com/hirek/201505/akik_a_biztonsagunkert_dolgoznak_dij...

  • Létrehozva: 2015. május 13.