fő tartalom

Kajak-kenu: végül a kilencedik helyen

Hírkép: Kajak-kenu: végül a kilencedik helyen

Nem tudta megismételni tegnapi jó teljesítményét, így végül a kilencedik helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében Hajdu Jonatán a bakui Európai játékokon. A Dunaferr SE ifjúsági világbajnoka azonban így is remekül szerepelt, rendkívül erős mezőnyben döntőzhetett. http://dunaujvaros.com/hirek/201506/kajak_kenu_vegul_a_kilencedik_helyen

Rendkívül kellemes meglepetést okozott tegnap délelőtt a Dunaferr SE ifjúsági világbajnok kenusa, Hajdu Jonatán azzal, hogy bejutott a kenu egyesek kétszáz méteres fináléjába a bakui Európai Játékokon. Jonatántól a döntőbe jutást remélte előzetesen a magyar válogatott szakvezetése a kőkemény felnőtt mezőnyben, s a dunaújvárosi tehetség az előfutamok negyedik legjobb idejével teljesített is, így bizakodva várhattuk a ma kora délutáni finálét is.

Jonatán sajnos egy kicsit elrontotta a rajtot, s ez meg is határozta a versenyét, hiszen hiába küzdött erősen, nem sikerült feljönnie az élmezőnyre, s végül a kilencedik helyen fejezte be a viadalt úgy, hogy közel két másodperccel elmaradt tegnapi időeredményétől is, igaz ebben azért az erős szembeszél is szerepet játszhatott. Szomorkodásra azonban semmi oka a dunaújvárosi tehetségnek, hiszen 19 évesen az olimpiai és világbajnokokat felsorakoztató mezőnyben lapátolhatott döntőt, s a mostani tapasztalatok biztos, hogy rengeteget segítenek majd neki abban, hogy a jövőben a dobogóra is állhasson.

http://dunaujvaros.com/hirek/201506/kajak_kenu_vegul_a_kilencedik_helyen

  • Létrehozva: 2015. június 16.