fő tartalom

Időszerű volt a közgyűlési terem felújítása

Hírkép: Időszerű volt a közgyűlési terem felújítása

Elkezdték a Városháza C szárnyában lévő közgyűlési terem felújítási munkálatait. A feladatokat a Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. végzi el. http://dunaujvaros.com/hirek/201507/idoszeru_volt_a_kozgyulesi_terem_fel...

A munkálatokra többek között azért is volt szükség, hogy illeszkedjen a pályázat útján megújult belvárosi környezetbe, illetve korszerűsítsék a technikai berendezéseket is. A bútorzat marad, de új padlózatot, festést kap a terem, és az informatikai rendszert, a kijelző táblát is kicserélik modernebb berendezésekre. A munkálatokról Nagy Zsolt, a DVG Zrt. vállalkozási, műszaki és ingatlankezelési ágazatvezetője beszélt lapunknak.

A falburkolat, gipszkarton álmennyezet, padlóburkolat teljes mértékben felújításra kerül, ezáltal teljes egészében megújul a terem. Az önkormányzat és a gondnokság a régi kijelző helyére egy új LCD tévét fog elhelyezni a közgyűlés számára, amely új tartószerkezetet kap.

Látva a bontás részleteit, teljesen időszerű volt már a közgyűlési terem felújítása, mert korábban beázott, a falburkolat alatti farostlemez is megvetemedett. A régi falburkolatot és padlóburkolat bontása zajlik. A beázás valószínűleg tavaly, a „C” szárny felújításakor történhetett az átépítési munkák során. A DVG Zrt. kivitelezési munkái augusztus végéig tartanak. Esztétikájában egyébként egy teljes összhang valósul meg, a falburkolat kicsit világosabb bézs színű szövetet kap, a padlószőnyeg pedig egy barna színű, szállodai minőségű, nagy kopás állóságú lesz, harmonizálva a közgyűlési terem bútoraival.

http://dunaujvaros.com/hirek/201507/idoszeru_volt_a_kozgyulesi_terem_fel...

  • Létrehozva: 2015. július 27.