fő tartalom

VII. Éjszakai Mikulás Kispályás Labdarúgó Kupa 2015

Hírkép: VII. Éjszakai Mikulás Kispályás Labdarúgó Kupa 2015

A Mészi-Frucht csapatának végső sikerével ért véget a pénteken éjjel megrendezett VII. Éjszakai Mikulás Kupa a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Immáron hetedik alkalommal adtak egymásnak randevút azok az együttesek, amelyek részt vettek a Mikulás Kupa elnevezésű éjszakai kispályás labdarúgó tornán. Az évről évre egyre népszerűbb rendezvényre ezúttal tizenkét csapat adta le nevezését, s a verseny rangját jól mutatta az is, hogy nem csak városunkból, hanem Budapestről is érkeztek együttesek a félnyolcig tartó megméretésre.

A szerevezők ezúttal két hatos csoportra osztották a résztvevőket, akik körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezéseket, s ezzel együtt azt is, hogy melyik nyolc csapat folytathatja majd a csatározásokat az egyenes kieséses szakaszban. A legjobb négy közé jutásért lejátszott mérkőzések rendre olyan csatákat hoztak, melyeken csak az egyik csapat szerzett gólt, így a Riki FC, a Mészi-Frucht, a La Vecchia Signora, valamint a Hellas Express is kapott találat nélkül abszolválta a torna második körét.

Az elődöntőkben a Riki FC előbb 2-0-ra legyőzte a La Vecchia Signora gárdáját, majd a Mészi-Frucht intézte el viszonylag simán, 6-1-es a Hellas Expresst, ami egyben azt is jelentette, hogy az idei Mikulás Kupán már biztosan hazai győztest köszönthettek a szervezők. A bronzmérkőzésen a Hellas Express örülhetett a 3-1-es sikernek, míg a fináléban a Mészi-Frucht hatalmas csatában, 3-2-re diadalmaskodott a Riki FC ellen, így az idei éjszakai torna végén ők örülhettek a végső sikernek.

Éjszakai Mikulás Kupa DLSZ 2015

Petrás Gábor a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Főtitkára: Nagyon jól sikerült idén is az éjszakai Mikulás Kupa, melyen tizenkét együttes közel százötven sportolója rúgta a bőrt péntek estétől ma reggelig, vagyis ezek a fiatal játékosok nem a diszkókban, hanem a sportpályán töltötték szabadidejüket. Örülünk, hogy idén is meg tudtuk rendezni a viadalt, melyhez támogatóink mellett városunk önkormányzata is hozzájárult, s természetesen mindenkinek nagyon köszönjük a szervezésben nyújtott segítséget. Külön büszkék vagyunk arra, hogy erre a viadalra már nem csak Dunaújvárosból, hanem a fővárosból is érkeztek csapatok, s nagyon remélem, hogy mind az öt együttes jól érezte magát nálunk.
Szabó Imre a Mészi Frucht Kft. csapat támogatója: Köszönjük a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy szinte minden héten szervez az amatőr kispályás labdarúgók számára kispályás kupát Dunaújvárosban. A szövetség rendezvényei mindig sikeresek, hiszen szervezettségüknek köszönhetően remek tornákat bonyolítanak le. A mai napon gratulálok a csapatomnak az egész estés kitartó szereplésért, ami végül meghozta a gyümölcsét, hiszen küzdelmes csatákban sikerült mindenkit legyőzni. Sok sikert kívánok az összes csapatnak a következő kupákhoz! Jövőre is eljövünk az Éjszakai Mikulás kupára, mint másodszorra címvédők!
Varga Krisztián a 7-es rúgó verseny győztese és a Hellas Express játékosa: Egy jól megszervezett, színvonalas tornán vehettünk részt ismét, ahol jó csapatokat és jó mérkőzéseket láthattak a nézők! A csoportban a 2. helyen jutottunk tovább, az elődöntőben az ősi rivális Mészi-Frucht csapata ellen sajnos alul maradtunk, így a 3. helyet sikerült megszereznünk! Ezúton is szeretnék gratulálni nekik, hiszen teljesen megérdemelten nyerték meg a mai tornát! A 7-es rúgó versenyen évről-évre egyre több jelentkező vesz részt! Ismételten remek labdarúgók jelentkeztek, ezért nagy öröm számomra, hogy ebben a remek mezőnyben nyerni tudtam enyém lehetett a Zeusport Áruház felajánlása egy JOMA teremcipő! Szeretném megköszönni a támogatónknak Alexandros Moutsogiannisnak és a Hellas Expressnek a támogatást, hogy el tudtunk indulni a kupán!

VII. ÉJSZAKAI MIKLUÁS KUPA "FOCI AZ ÉJSZAKÁBAN"
VÉGEREDMÉNY
1.  MÉSZI FRUCHT KFT
2.  RIKI FC
3.  HELLAS EXPRESS
4.  LA VECCHIA SIGNORA
KÜLÖNDÍJASOK
KAPUS  PAPP NORBERT - RIKI FC
JÁTÉKOS  SZALÁNCZI GERGŐ - HELLAS EXPRESS
GÓLKIRÁLY  KOVÁCS ZSOLT - MÉSZI FUCHT KFT.
7-ES KIRÁLY  VARGA KRISZTIÁN - HELLAS EXPRESS

 

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
Petrás Gábor Főtitkár
+ 36 70 616 59 41
dmjv.dlsz@gmail.com
www.dlsz.hu

 
  • Létrehozva: 2015. december 8.