fő tartalom

Felmérés a városban - számít a véleménye!

Hírkép: Felmérés a városban - számít a véleménye!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata megkezdte a város Fenntartható Városi Mobilitási Tervének (SUMP – Sustainable Urban Mobility Plan) kidolgozását, mely az embert, a városlakót középpontba állító közlekedési stratégia. A SUMP a város meglévő terveivel, elsősorban a Településfejlesztési Koncepcióval és az Integrált Településfejlesztési Stratégiával összhangban készül. A terv elkészítésével Dunaújváros MJV Önkormányzata a Mobilissimus Kft-t bízta meg. A helyzetelemzés megalapozása érdekében kérdezőbiztosok készítenek felmérést a lakosság utazási szokásairól, ahogy korábbi tájékoztatásunkban is szerepelt már, a lakosok egy részét az otthonukban is felkeresik! A kérdőívet elektronikusan is kitölthetik, melyet elérhetővé tettünk honlapunkon a főoldalon látható "Mondja el véleményét Dunaújváros közlekedésével kapcsolatban!" ikonra, vagy az alábbi aloldalra http://dunaujvaros.hu/sump-kerdoiv kattintva! Mindazonáltal a város több pontján is elhelyeztük a kérdőíveket, és a kitöltők között egy városi rollert sorsolnak ki! A kérdőívet 2016. szeptember 18-ig kérjük kitölteni.

Dunaújváros és térsége közlekedése

Kérjük, az alábbi néhány kérdés megválaszolásával segítse Dunaújváros önkormányzatának munkáját, hogy a jövőbeli közlekedési fejlesztések találkozzanak a városlakók igényeivel, és választ adjanak a mindennapi problémáikra! http://dunaujvaros.hu/sump-kerdoiv

Amennyiben részt szeretne venni sorsolásunkon, ahol egy városi rollert nyerhet, kérjük, töltse ki teljes körűen az „1. Közlekedési szokások” és „3. Személyes adatok” szakaszt, válaszoljon érdemben a „2. Érzékelt problémák” szakaszban legalább egy kérdésre, és adja meg nevét és e-mail címét vagy telefonszámát.

A kérdőívet 2016. szeptember 18-ig kérjük kitölteni.

A kérdőív papíron is megtalálható és leadható az alábbi helyszíneken, nyitvatartási, illetve ügyfélfogadási időben, ugyancsak szeptember 18-ig:

Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatala, „A” épület porta (Városháza tér 1.)
Autóbusz-állomás, információs ablak mellett (Béke tér)
Vasútállomás, jegypénztár mellett (Kandó Kálmán tér 6.)
Dunaújvárosi Egyetem, főépület porta (Táncsics Mihály u. 1/A)
Dózsa Mozicentrum, jegypénztár mellett (Dózsa György tér 1.)
INTERSPAR hipermarket, üzletsor (Béke krt. 1.)
OBI áruház (Venyimi út 5-7.)

A sorsolás 2016. szeptember 22-én lesz Dunaújvárosban, az Európai Mobilitási Hét keretében. A pontos helyszínről és időpontról a megadott elérhetőségen értesítjük a nyertest (amennyiben megadta e-mail címét, e-mailben).

A játékszabályzat és az annak részét képező adatkezelési szabályok itt olvashatók: http://dunaujvaros.hu/sump-kerdoiv

Adatainak megadása és a kérdőív bármely felületen történő leadása a játékszabályzat elfogadását jelenti.

  • Létrehozva: 2016. augusztus 30.