fő tartalom

Gyermekrajzok.licitaljram.hu

Hírkép: Gyermekrajzok.licitaljram.hu

Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége mozduljon meg és segítsen. Az eddigi összefogás garancia arra, hogy a jótékonysági akció folytatása is sikeres legyen. A városi gyermek­rajz­-­versenyre összesen 139 kis alkotás, 59 óvodás, illetve 80 alsó tagozatos remekmű érkezett. A rajzok 2016. november 28-tól megvásárolhatóak a http://gyermekrajzok.licitaljram.hu oldalon, amely Dunaújvárosi Hírlap internetes felületén, a duol.hu-n érhető el. Az így befolyt összeg a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány, ezen belül Pecsét István gyógyítására fordítódik. Az árverésen úgy lehet licitálni, ajánlatot tenni, hogy ön, kedves olvasó regisztrál, hiszen csak regisztrált felhasználóként lehet belépni a rendszerbe.

A részletes leírást az ott elérhető rész­vételi szabályzat tartalmazza, amely szerint a rajzok megvásárolhatóságának legkésőbbi időpontja 2017. január 15. A gyermekrajz-verseny kilenc díjazott alkotásának „kikiáltási ára” rajzonként 10.000 Ft, míg a többi százharminc alkotásonként 3.000 Ft. A licitlépcső, azaz a legkisebb emelési összeg 1.000 Ft, míg a legmagasabb 200.000 Ft, hiszen várjuk nemcsak magánszemélyek, családok, hozzátartozók, barátok, szimpatizánsok, hanem vállalkozások felajánlásait is az MKB 10300002-10583135-49020164 számú számlájára!

A gyerekek már megtették a magukét. Rajtunk, felnőtte-ken a sor, hogy a megvásárolt rajzok árával támogassuk az alapítvány által felkaroltakat, most elsősorban Pecsét István mielőbbi gyógyulását!

Az oldal elérhetősége:
http://gyermekrajzok.licitaljram.hu/

Csatolmány
gyermekrajzlicit.pdf
  • Létrehozva: 2016. december 2.