V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

Hírkép: V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának nagyrendezvényeinek részeként rendezik meg az immáron 5. amatőr kispályás labdarúgó tornát, a Parázs Kupátt. Az országosan is kiváló elismerést kapott Parázs Varázs rendezvény 2. napján, szombaton reggel 08.00 órai kezdéssel indul a foci kupa az Alsó Duna - parton a Lemezalakító szabadidőpark füves pályáján. Az V. Parázs Kupára 8 csapat nevezését fogadják el, nevezési sorrendben. Nevezni csak olyan fantázia névvel lehet, amely egy étel neve vagy étellel szorosan kapcsolódó szó. Ilyen például: Rákleves, Sülthal csapata, Kolbászos Lecsó csapata stb.

Mórocz Erika a dunaújvárosi Tourunform iroda vezetője és a Parázs Varázs főszervezője: A Tourinform Iroda az elmúlt években számos rendezvényt, fesztivált szervezett DMJV Önkormányzata megbízásából. Minden rendezvénynél, így a Parázs Varázs Fesztivál esetében is fontosnak tartjuk a sportesemények megszervezését. A rendezvények látogatottsága az elmúlt években megháromszorozódott, mely siker a leszervezett sportelemeknek is köszönhető. Szoros együttműködésben dolgozunk ezen rendezvények esetében a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, hiszen a technikai lebonyolítást, a szakmai hozzáértést ők, vagyis a szövetség biztosítja. A Parázs Varázs Fesztivál keretében megrendezésre kerülő Parázs Kupa immár ötödik alkalommal már hagyományosnak modható. Ideális helyszínnek bizonyult az ISD Dunaferr Zrt. alsó-dunaparti Oktatási Központ füves pályája. A kupán résztvevők mellett, több száz néző is lelátogat ilyenkor a rendezvényre, ezért érdemi feladatként kezeljük a Parázs Kupa mellett az általunk megrendezésre kerülő rendezvények esetében a sportprogramok lebonyolítását is. Bízom benne, hogy idén is sportszerű mérkőzéseken döl el, hogy idén ki emeli a legmagasabbra a Parázs kupát. Sok sikert kiívánok a csapatoknak, játékosoknak és jó szorakozást és kikapcsolodást a lelátogató szurkolóknak!  

Petrás Gábor a rendezvény főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fontos elemnek tartja, hogy a több tízezres létszámú rendezvényen belül a sport is megtalálható legyen a paletták között a Parázs Varázson, ezért nagy öröm számunkra, hogy már 5. alkalommal részesei lehetünk a Parázs Varázs elnevezésű országos gasztronómiai családi rendezvénynek. A sport bekapcsolódásával több fiatal is érkezik a rendezvényre, akik a sportolás után csapatostul a grill-partyn is részt vesznek, majd az esti koncertekkel zárják a napot. Természetesen a torna végén a dobogós csapatokat díszoklevéllel, kupával és éremmel díjazzuk, valamint a legjobb kapust, a legjobb játékost és a gólkirályt is elismerjük egy-egy emléklappal, kupával.

A legjobbak díjazása:

  • I. - II. - III. hely kupa + érem + díszoklevél + labda
  • IV. hely kupa + díszoklevél

Különdíjban részesül:

  • a legjobb játékos kupa + díszoklevél
  • a legjobb kapus kapus + díszoklevél
  • a gólkirály kupa + díszoklevél

A kupák és érmek mellé a Fészek Étterem 1 karton sört ajánl fel az V. Parázs Kupa bajnok csapata számára.

A rendezvény főtámogatója:

  • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A rendezvény főszervezője:

  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Technikai információ:

  • 8 csapat
  • 2 négyes csoport
V. PARÁZS KUPA AMATŐR KISPÁLÁS LABDARÚGÓ TORNA
CSAPAT JELENTKEZÉS  NEVEZÉS
 1. MÁKOSLEVES IGEN IGEN
 2. ROSTONSÜLT GUPPI IGEN IGEN
 3. RÁNTOTTÁL IGEN IGEN
 4. KINDER PALACSINTA IGEN IGEN
 5. TÖKÖSLECSÓ IGEN -
 6. GYALOG IGEN IGEN
 7. NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES IGEN -
 8. ? IGEN -
  • Frissítve: 2017. május 15.