fő tartalom

V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

Hírkép: V. Parázs Kispályás Labdarúgó Kupa

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának nagyrendezvényeinek részeként rendezik meg az immáron 5. amatőr kispályás labdarúgó tornaát, a Parázs Kupát. Az országosan is kiváló elismerést kapott Parázs Varázs rendezvény 2. napján, szombaton reggel 08.00 órai kezdéssel indul a foci kupa az Alsó Duna - parton a Lemezalakító szabadidőpark füves pályáján. Az V. Parázs Kupára 8 csapat nevezését fogadják el, nevezési sorrendben. Nevezni csak olyan fantázia névvel lehet, amely egy étel neve vagy étellel szorosan kapcsolódó szó. Ilyen például: Rákleves, Sülthal csapata, Kolbászos Lecsó csapata stb.

Mórocz Erika a dunaújvárosi Tourinform Iroda vezetője, a Parázs Varázs főszervezője: A Tourinform Iroda az elmúlt években számos rendezvényt, fesztivált szervezett DMJV Önkormányzata megbízásából. Minden rendezvénynél, így a Parázs Varázs Fesztivál esetében is fontosnak tartjuk a sportesemények precíz megszervezését. A rendezvények látogatottsága az elmúlt években megháromszorozódott, mely siker a leszervezett sportelemeknek is köszönhető. Szoros együttműködésben dolgozunk ezen rendezvények esetében a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetséggel, hiszen a technikai lebonyolítást, a szakmai hozzáértést ők, vagyis a szövetség biztosítja. A Parázs Varázs Fesztivál keretében megrendezésre kerülő Parázs Kupa kispályás labdarúgó torna ötödik alkalommal lesz lebonyolítva, így már hagyományosnak mondható. Ideális helyszínnek bizonyult az ISD DUNAFERR Zrt. Alsó Duna-parti Oktatási Központ füves pályája. A kupán résztvevők mellett, több száz néző is lelátogat ilyenkor a rendezvényre, ezért érdemi feladatként kezeljük a Parázs Kupa mellett az általunk megrendezésre kerülő rendezvények esetében a sportprogramok lebonyolítását is. Bízom benne, hogy idén is sportszerű mérkőzéseken dől majd el, hogy ki emeli a magasba a Parázs Kupát. Sok sikert kívánok a csapatoknak, játékosoknak és jó szórakozást és kikapcsolódást a lelátogató szurkolóknak!

Petrás Gábor a rendezvény főszervezője: A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség fontos elemnek tartja, hogy a több tízezres létszámú rendezvényen belül a sport is megtalálható legyen a paletták között a Parázs Varázson, ezért nagy öröm számunkra, hogy már 5. alkalommal részesei lehetünk a Parázs Varázs elnevezésű országos gasztronómiai családi rendezvénynek. A sport bekapcsolódásával több fiatal is érkezik a rendezvényre, akik a sportolás után csapatostul a grill-partyn is részt vesznek, majd az esti koncertekkel zárják a napot. Természetesen a torna végén a dobogós csapatokat díszoklevéllel, kupával és éremmel díjazzuk, valamint a legjobb kapust, a legjobb játékost és a gólkirályt is elismerjük egy-egy emléklappal, kupával.

Szatmári Károly a Megyges Mákos Rétes csapat csapatvezetője: Csapatommal immáron 5. éve veszünk részt a "Parázs-Varázs" kupán. Eddig minden évben nagyon színvonalasan megrendezett kispályás labdarúgó tornán vehettünk részt. Korrekt bírói vezetéssel játszhattunk, melynek köszönhetően már többször is jónak mondható helyezést értünk el. A  különböző tartalmas programoknak köszönhetően családtagjaink és ismerőseink is remekül érezték magukat. Biztos vagyok benne, hogy ez az idén 2017- ben sem lesz másként, természetesen szeretnénk minél jobb helyezést eléreni az idei kupán is!

Tomi Hruby a Kinde csapat csapatvezetője: Nagyon várjuk a Parázs kupát, mert egy újonnan alakult tettre kész csapat vagyunk. Nemrég az MPRINT kupán 3.-ak lettünk és úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne a DLSZ által szervezett kupákon közösen részt venni a továbbiakban. Sajnos páran hiányoznak az előző csapatból de igyekszünk őket megfelelően pótolni. A Parázs kupának különleges hangulata van, maga a Parázs Varázs rendezvény miatt is, hiszen egy igazi gasztronómiai fesztívál, meg persze a pálya elhelyezkedése miatt is. Jó meccseket, jó ételeket és hideg söröket várjunk május 27.-én az alsó Duna parton a Parázs kupán! 

A legjobbak díjazása:

  • I. - II. - III. hely kupa + érem + díszoklevél + labda
  • IV. hely kupa + díszoklevél

Különdíjban részesül:

  • a legjobb játékos kupa + díszoklevél
  • a legjobb kapus kapus + díszoklevél
  • a gólkirály kupa + díszoklevél

A kupák és érmek mellé a Fészek Étterem 1 karton sört ajánl fel az V. Parázs Kupa bajnok csapata számára.

A rendezvény főtámogatója:

  • Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A rendezvény főszervezője:

  • Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Technikai információ:

  • 8 csapat
  • 2 négyes csoport
  • Minimum 4 mérkőzés
  • Sorsolás és technikai megbeszélés 2017. május 19. péntek 17.00 óra DLSZ iroda

V. PARÁZS KUPA "TŰZLABDA" DUNAÚJVÁROS 2017

A CSOPORT

B CSOPORT

1.

ROSTONSÜLT GUPPI

1.

KINDER PALACSINTA

2.

RÁNTOTTÁL

2.

MÁKOSLEVES

3.

SPÓRÉHAGYMA

3.

TEVEHEREPÖRI

4.

NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES

4.

MEGGYES MÁKOS RÉTES

 
A - B CSOPORT CSOPORTMÉRKŐZÉSEI
08.00 ROSTONSÜLT GUPPI  -  RÁNTOTTÁL
08.20 SPÓRÉHAGYMA  -  NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES
08.40 KINDER PALACSINTA  -  MÁKOSLEVES
09.00 TEVEHEREPÖRI  -  MEGGYES MÁKOS RÉTES
09.20 ROSTONSÜLT GUPPI  -  SPÓRÉHAGYMA
09.40 RÁNTOTTÁL  -  NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES
10.00 KINDER PALACSINTA  -  TEVEHEREPÖRI
10.20 MÁKOSLEVES  -  MEGGYES MÁKOS RÉTES
10.40 ROSTONSÜLT GUPPI  -  NEW ENGLANDI KAGYLÓLEVES
11.00 RÁNTOTTÁL  -  SPÓRÉHAGYMA
11.20 KINDER PALACSINTA  -  MÁKOSLEVES
11.40 TEVEHEREPÖRI  -  MEGGYES MÁKOS RÉTES
  • Létrehozva: 2017. május 22.