fő tartalom

Expo lokálpatrióta standdal

Tizenkilencedik alkalommal várja az érdeklődőket a Dunaújvárosi Vásár. A fogyasztási cikkek és szolgáltatások vására ma délelőtt nyitja meg kapuit és vasárnap estig tart nyitva. A helyszín változatlanul a Dunaferr Szakközépiskola.

Ma délelőtt 11 órakor nyílik a Dunaújvárosi Vásár. A fogyasztási cikkek és szolgáltatások vásárát Cserna Gábor alpolgármester és Réti Vilmos Kereskedelmi és Iparkamarai Elnök beszédével kezdődik. A háromnapos esemény egyik kapcsolódó rendezvénye az Életmód és Ezoterikus Hétvége, ami íriszdiagnosztikát - grafológiát - számmisztikát - hangtál kezelést - ezoterikus tanácsadást is jelent.
A Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. Tourinform Dunaújváros a március elejei nagysikerű Utazás kiállítási megjelenés után a Dunaújvárosi Tavaszi Expon is bemutatja a várost és kistérségét promotáló standját. A tematikus fotókkal díszített standon a már megszokottak mellett az újonnan elkészült kiadványokat nyújtják át a kiállítás látogatóinak. A standon látható fotók négy témára: városunk sport- és kulturális életére, a szocreálra, a zöldterületekre és az iparra fókuszálnak. A Dunaújvárosról készült kérdőív kitöltőit pedig az új logóval és szlogennel ellátott reklámtárgyakkal ajándékozzák meg. A standon első alkalommal kapható lesz a Hungary Card és katalógus. Az iroda a városi megjelenést kibővített tájékoztatási bázissal kívánja színesíteni: tekintettel arra, hogy a Kht. Európai Információs Pontként is szolgál, a standon az Európai Unióval kapcsolatos információk is elérhetők lesznek.
Külön programpont, hogy március 15-én szombaton 11 órakor városi büszkeségünk, a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttest látják vendégül a standon, akik fergeteges műsorukkal gazdagítják városunk kulturális életének megjelenését a kiállításon.

Ugyancsak az EU Irodával kapcsolatos hír, hogy a városban és környékén történt fontosabb elmúlt havi eseményekről a teljesség igénye nélkül a napokban megjelent hírlevelük. Továbbra is várják bármilyen programmal, fejlesztéssel, turisztikai információkkal, sporttal kapcsolatos híreiket a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címre.
Egyúttal felhívják a tisztelt városi vállalkozók, egyesületek, szervezetek, klubok, programgazdák, stb. figyelmét, hogy amennyiben a havi hírlevélbe be szeretnének kerülni, illetve tudomásuk van fontos/érdekes eseményről, jelezzék azt a dunaujvaros@tourinform.hu e-mail címen. A bekerülés természetesen ingyenes.

Kapcsolódó linkek:
  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. március 14.