fő tartalom

A Popstrandon idén is féláron koncertezhetünk

Hírkép: A Popstrandon idén is féláron koncertezhetünk

Ezen a nyáron is ötven százalékos kedvezménnyel látogathatja minden dunaújvárosi lakcímmel rendelkező érdeklődő a már negyven éves Agárdi Popstrand koncertjeit. https://dunaujvaros.com/hirek/201706/a_popstrandon_iden_is_felaron_konce...

Év, mint év együttműködési megállapodást köt az önkormányzat és az Agárdi Popstrand főszervezője, Turbók János, amelynek értelmében ezen a nyáron is féláron válthatnak belépőt a dunaújvárosi lakcímmel rendelkezők a programokra. Cserna Gábor polgármester elmondta, a fellépők neve egyértelmű garancia a minőségre, ezért a dunaújvárosiaknak nem érdemes otthon hagyniuk személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, hiszen azok felmutatásával 50 százalékos kedvezményre jogosultak. Mindezek mellett az önkormányzat fél millió forint értékben vásárolt huszonöt kiemelt bérletet, valamint több, mint száz tiszteletjegyet, amiket  jótékony célra ajánlanak fel helyi egyesületek, szervezetek számára, ahogy tették ezt az elmúlt években többek között a kézilabda akadémia, a labdarúgó szövetség és a Jószolgálati Otthon javára.

A negyven éves Agárdi Popstrand főszervezője, Turbók János kiemelte, hogy már huszonnyolc különböző együttműködési kapcsolattal bír a rendezvény, de ennek sikeressége mindig a polgármestereken és azok szociális érzékenységén múlik, ezért külön öröm számára, hogy Dunaújváros él a lehetőséggel, hiszen rengetegen járnak a városból a koncertekre. Mint mondta, a helyszín a régi, a szép, tiszta környezet nem változott, remek a közönség és a fellépőket böngészve látszik, hogy az igény találkozik a kínálattal, hiszen ez alkalommal is nagy neveket sikerült megnyerni. Érkezik az Edda, Rúzsa Magdi, a Bikini, az R-GO, a Mobilmánia és sokan mások egész nyáron át összesen kilenc estén.

Július 1. Rúzsa Magdi és Vastag Csaba

Július 8. R-GO és Király Viktor

Július 15. Edda

Július 22. Hooligans és Keresztes Ildikó

Július 29. Bikini és Skorpió

Augusztus 5. Demjén Ferenc, Charlie és Piramis

Augusztus 12. Mobilmánia és Ismerős arcok

Augusztus 19. Krisz Rudi, Zoltán Erika és az Irigy hónaljmirigy

  • Frissítve: 2017. augusztus 2.
  • Létrehozva: 2017. július 3.