fő tartalom

Elkészült az erdőterv

Az Erdő törvény szerint minden erdőben az illetékes szerv által jóváhagyott ütemterv alapján kell gazdálkodni. Dunaújváros illetékességi területéhez tartozó erdőterületeken a terepi felvételeket elvégezték és a feldolgozási munkák befejeződtek. A körzeti erdőterv adataiba az érintett gazdálkodók betekinthetnek.

Az erdőről és az erdő védelméről szóló 1996. évi LIV. törvény értelmében – erdőgazdálkodásunk hagyományainak megfelelően, közérdekből minden erdőben – az FVM Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatóságai területileg illetékes Igazgatósága által jóváhagyott, legalább tíz évre szóló ütemterv szerint kell gazdálkodni. A törvény alapján az erdőgazdálkodó az ütemterv elkészítéséről a körzeti erdőtervnek az erdőgazdálkodó területére vonatkozó adatai, iránymutatásai és előírásai felhasználásával köteles gondoskodni.
A Fővárosi és pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatóság munkatársai Dunaújváros illetékességi területéhez tartozó erdőterületeken a terepi felvételeket elvégezték és a feldolgozási munkák befejeződtek. A törvény szerint a körzeti erdőterv adataiba az érintett gazdálkodók betekinthetnek. Ez esetben az erdőtulajdonosok és gazdálkodók a tulajdonukat igazoló iratokat vigyék magukkal.
A betekintés időpontja: 2008. március 17-től április 16-ig minden hétfőn és szerdán 9-14 óráig
Helye: Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatósága. 1054. Budapest, V. kerület Széchenyi u. 14.

  • Frissítve: 2019. október 25.
  • Létrehozva: 2008. március 19.